Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaaud

PROSZE POMOZCIE! CZY MOGE BYC W CIĄŻY?

Polecane posty

Gość klaaud

Wczoraj kochałam się ze swoim chłopakiem zabezpieczyliśmy się prezerwatywą, kochając się poczułam dziwne uczucie chłopak wyjmując członka zobaczył że prezerwatywa niestety pękła. Nie doszło do wytrysku. Od razu poszłam do łazienki i się przemyłam. Proszę pomóżcie odpowiadając na pytanie czy mogę być w ciąży ?! Dodam jeszcze że 5 września miałam okres, miesiączką trwa mi zazwyczaj 7 dni. Mam nieregularne jeszcze miesiączki. Nie potrafię określić czy to były dni płodne czy nie.

Gość yhym yhym
tabletka 72h..tylko to moze dac ci pewnosc:O lec do gina po recepte i tyle!

Gość yhym yhym
a jak 5 mialas miesiaczke to wczoraj juz mialas dni plodne! szansa na ciaze duuuza!

Gość klaaud
nawet jeśli nie doszło do wytrysku?

Gość gfdfdfdffdf
przeciez ludzie stosujac stosunek przerywany wpadaja, u ciebi jest taka sama szansa.

Gość oooooo,,,ooooo
masz 15 lat, ze zadajesz takie glupie pytania? szoruj po tabletki bo inaczej za 9miesiecy bedziesz wlasnie porodowke opuszczac:D

Gość klaaud
ok, dzieki za informalcje Rozumiem ze nawet przepłukanie pochwy nic nie dało

Jezu co za nie doinformowani ludzie oczywiście, że możesz powinnaś lecieć po tabletke 72 h jak najszybciej to da ci pewność tabletka kosztuje ok 70 zl jak ją ją kupowałam teraz nie wiem jak jest.

Gość za 3 miesiące
będziesz miała pewność czy dało czy nie dalo.

Gość szanse są niewielkie
wbrew pozorom wcale nie tak łatwo jest wpaść, nie dość że nie było wytrysku to jakby był to facet musiałby kilka dni wcześniej się wstrzymać żeby ta sperma nadawała się do zapłodnienia, a jak wytrysku nie było to o czym tu mówimy

Gość Michał Zaradny
Witam W przypadku, gdy stosowana przez Was metoda antykoncepcji zawiodła, powinniście zastosować antykoncepcje awaryjną po stosunku. Na zażycie takiej tabletki masz nie więcej niż 72h, a im szybciej ją przyjmiesz tym jej skuteczność jest większa. Więcej na ten temat znajdziesz na www.wpadka.pl, a w razie jakichkolwiek pytań bądź wątpliwości pod adresem http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta możesz skorzystać z porady eksperta. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs