Regandzia 0 Napisano Wrzesień 18, 2011 Od tego roku zaczynam studia zaoczne i w umowie mam napisane że muszę zapłacić za 2 miesiące z góry, czyli za wrzesień też. Mam tylko 1 zjazd we wrześniu więc dlaczego muszę płacić tyle samo jak za resztę miesięcy? ;/ Statystycznie rzecz biorąc studia zaczynają się od października i trwają do czerwca czyli 9 miesięcy, a pisze że jest 10 rat w roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bjhk Napisano Wrzesień 18, 2011 CHCESZ DOROBIĆ DAJ DUPY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m a d z 1 Napisano Wrzesień 18, 2011 bo uczelnia chce zarobic jak najwiecej. taka praktyka jest baaardzo powszechna. na niektrych uczelniach placi sie za egzaminy powtorkowe - i czesto w 1ym terminie prawie nikt nie zalicza wlasnie po to aby studenci zasilili 'skarbiec' uczelni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regandzia 0 Napisano Wrzesień 18, 2011 Ło matko :( ale jeszcze sobie myślałam że po prostu w jednym miesiącu mogę mieć zjazdy co tydzień a praktycznie powinny być co 2 tyg, i ze wszystko się jakoś wyrównuje. Nie wiem.. ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach