Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

antonio1234

Sex ze znajomą

Polecane posty

Witam! Mam pewien dylemat. W związku z tym ,że dla kilku kobiet wydaje się być przystojnym wynikają różne sytuacje.Ostatnio dostałem propozycje od kuzynki mojego znajomego aby się z nią przespać..oczywiście nie dosłownie.No i tu mój problem ponieważ nie podoba mi się fizycznie, nie pociąga mnie ...a to dla mnie bariera chyba nie do przejścia żeby pójść z nią do łóżka ... to jedna kwestia..a drugą kwestią jest to ,że wyznaje zasadę aby w życiu się szanować i nie uprawiać sexu z byle kim.. jak to mówię "trzeba trzymać poziom i klasę".Wiadomo też mam potrzeby ale nie chce tego robić z przypadkową osobą która w dodatku mi się nie podoba. Wiem dla niektórych może zdawać się to dziwne bo wg utartych stereotypów facet powinien zaliczać mnóstwo dziewczyn etc. Dla mnie nie jest to wyznacznikiem wartości danej osoby.Jestem dwudziestoparolatkiem.Co o tym myślicie ? Czy w dzisiejszych czasach bombardowania przez tv i internet erotyzmem sexem itp. takie nastawienie jest normalne? Myślicie ,że powinienem się zmienić? Proszę o poważne odp. Postscriptum Wiem ,że to portal dla kobiet ale właśnie dlatego tu piszę bo chciałbym poznać ich punkt widzenia.

Gość CZYTAM I OCZOMMMM
nie wierzę! Kolego bądź soba i ufaj sobie a nie tym czym bombarduje Cie TV! Jesli w tv, necie każą Ci sie utopić to tez to zrobisz? Poszukaj sobie dziewczyny, stwórz normalny, zdrowy związek, a nie zaliczaj. Bo jedyne co możesz zaliczyc to moralniaka lub jaką chorobe.

Gość Nitokutas
Bo choooj wcale nie musi być Wielki !!!!!!!! ^ ^ ^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^ Wystarczy tylko że jest długi i gruby :)

Gość grzanka2307
Postaw sie w takiej sytuacji Spotykasz na imprezie fajna, ladna dziewczyne zaczynacie tanczyc i sie calowac za chwile proponujesz spacer idziecie gdzies i uprawiacie sex potem wracacie na imprezke i sie bawicie dalej na sam koniec jako dzentelnem odprowadzasz ja do domu a ona po drodze nie potrafi sobie przypomniec jak masz na imie...nie warto zadawac sie z byle kim i isc do lozka bo tracisz swoja wartosc...nawet pomimo tego ze bedziesz chcial kontynuowac znajomosc z ta dziewczyna nigdy jej nie zaufasz i niebedziesz jej szanowac do konca ze wzgledu na to jak sie poznaliscie...znajdz dziewczyne ktora bedzie ci sie podobac i pojdziecie do lozka z milosci a nie z pozadania Milosc prowadzi do sexu a nie sex do milosci...