Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26 letnie prawie dorosła Ola

Po co tak gada?

Polecane posty

Spotykamy się od 3 miesięcy, zaszły pewne nieporozumienia z mojej winy i się trochę zdystansował ale chciał się spotykać nadal.Ja wyjechałam na 2 tygodnie a on będąc trochę po wodce na imprezie rodzinnej przez telefon stwierdził,że do mnie przyjedzie (nie był jeszcze u moich rodziców).Rano mu o tym przypomniałam, i pytam o której będzie, a ten, że jeszcze nie wyjechał od rodziny i smile.Ja go nigdy tutaj nie zapraszałam raczej sam wyszedł z taką inicjatywą że wpadnie, ale nie odpisał o której więc co jaja sobie robi czy się wstydzi?

Gość Eleeene
zrobil Ciebie w "jajko".

no właśnie nie wiem po co tak gada, przecież ja go nie zapraszałam nigdy tutaj, tylko napisałam,że mi go brakuje... to sam od siebie wymyślił nieśmiało,że przyjdzie... no ale kiedy? skoro nie odpisał.Chciał mi zrobić nadzieję cz się wstydzi bo powiedział to jak był podchmielony?

nie ma potrzeby robić sobie jaj bo ja na niego nie naciskam, to on do mnie dzwoni codziennie odkąd wyjechałam

Gość Eleeene
Olu -prawie dorosla to jeszcze najwidoczniej , nie dorosla.

no i? o co mu chodzi?

Gość Eleeene
jest nieodpowiedzialnym za swoje slowa.Bo takie informacje dla Ciebie powinna byc wiarygodna .A ona jest taka , ze mozna ta unformacja tylek podetrzec. Pali woda z twego chlopaka.

Gość Eleeene
za literowki -przepraszam.Poprawie sie:-)

no ale po co? przyjedzie to fajnie a jak nie? to nic się nie stanie ale co mu do głowy strzeliło, najpierw się dystansuje a potem sam wprasza i chce mnie odwiedzić...

Gość Eleeene
widac, ze jestes mlodziutka jeszcze.Dla mnie problemem bylyby slowa, rzucane sobie a muzom.Problem nie jest koniecznosc wizyty a rzucanie sobie slow bez pokrycia. To moze byc malenka namistka nieslownosci u twego chlopaka.Rozumiesz co chce powiedziec?

Ale nie będzie problemu jak nie przyjedzie, mam mnóstwo nauki on to wie.Najpierw układało nam się super ale przez mnie coś się popsuło i on się wystraszył,zdystansował.Noc wcześniej napisałam mu,że mi go brakuje i pewnie dlatego wyskoczył z tym pomysłem,że przyjdzie odwiedzic moje miasto... jeszcze nie zdarzyło mu się nie dotrzymać słowa, jestem na tym punkcie przeczulona.Ale takie podchody robi nieśmiałe - albo dlatego,że się mnie boi jeszcze albo wstydzi... Zastanawiam się czy jemu zależy jednak skoro wyskakuje z takim pomysłem mimo,że ja go tu nie zapraszałam a wie,że jeszcze z tydzień co najmniej się nie zobaczymy? bardziej o to mi chodzi...

Tak jakby chciał żebym tęskniła i chciała go zobaczyć?

Gość Eleeene
jesli komus na kims zalezy, to nie rzuca slow na wiatr , bez pokrycia.Tym bardziej, ze przezywasz to tu, jak "norka " porod. Jak zwal , tak zwal .Dal Ci facet duzo do myslenia.Czyli osobnik pod lupe musi pojsc.A kuli to ja nie mam i nie odpowiem Ci, czy zalezy mu czy nie ? Najlepiej zamiast zastanawiac sie idz na rower czy rolki .Miej w tylku dzisiejszy dylemat.Szkoda pieknych dni, kolorami jesieni umalowanymi :-)

na rolki nie pójdę mam dużo nauki. A to czy słowa rzuca na wiatr okaże się wieczorem

Gość Eleeene
dobry pomysl.Nauka jest wazna.Zycze Ci owocnych rezultatow w nauce a kolega pod lupe .

Jakby był pewny,że nie przyjedzie bo tak sobie po kielichu gadał to chyba odpisałby rano,że żartował itp? a nie że jeszcze jest w domu?

Gość Eleeene
Olu-wez zajmij sobie glowe nauka , reszte dzis odstaw do kata. Nawet szkoda glowy sobie zwracac tym problemem.

wiem,że to nie problem.Ale zależy mi na nim a nie wiem czy coś z tego będzie bo zaczęło się cudownie i on pokazywał,że mu bardzo zależy a ja wszystko spaprałam i próbuje jakoś zmniejszyć ten dystans między nami.Egzamin jest najważniejszy... ale ciężko mi się skupić bo ciągle o nim myślę a ta rozłąka ponad 2 tygodnie nie pomaga.

Gość Eleeene
Olka-bo dostaniesz w tylek.Marsz do ksiazki."Jutro" bedziesz sie zamartwiac miloscia.Do ksiazek marsz.

Tja jutro i dopóki go nie zobaczę. Jestem w takim wieku,że powoli zaczyna mi brakować innych rzeczy i samym książkami już nie żyję... Już się nastudiowałam.