Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona jestem..!

dziwne objawy choroby,prosze o szybką pomoc!!

Polecane posty

Gość D.BillI
weź szklankę i przyłóż do tych miejsc gdzie jest wysypka - zobacz czy bledną pod naciskiem, czy nie

Gość vianna
pewnie już z 1/2 godziny po podaniu czopka minęło... ja bym jej spróbowała zmierzyć temp raz jeszcze malinmalin, to pisz precyzyjnie, bo po drugiej stronie masz spanikowaną matkę

W uszku ma 39,1. Ale jeszcze dla pewności zmierzylam pod paszką i wyszło to samo . Wysypka właśnie nie blednie,w ogóle pierwszy razy spotkałam się z taką wysypką .

Gość D.BillI
to dzwoń po karetkę i to szybko - nie czekaj na doktorkę!!!

Gość D.BillI
mam nadzieję, że to tylko provo

Dobra lece!!!! dzieki poaa

Gość vianna
D.BillI, to nie wygląda na provo za to ja sobie w googlu sperawdziłam hasło "wysypka nie blednie po ucisku gorączka" :O

Gość zastanów się,czy kochasz
vianna,myślisz,że to może byc sepsa ? Ciekawe co będzie z maluchem :(

Gość D.BillI
dlatego mam nadzieję, że to provo

Mnie też się wydaje,ze to nie prowo,kobieta wezwała lekarkę,martwiła się , dlaczego uważasz że to prowo ?

Gość czorito
goraczke ZAWSZE zbija lewatywa

Gość PROWO!!!!!!!!
Juz dawno napisalam, ze to prowo. Nie ma takich glupich matek, bez przesady.

Gość D.BillI
bo z takimi książkowymi objawami dawno by to wygooglała

Lewatywa ? Moja siostra jest pielęgniarką,ale nigdy nie stosowała takich metod,nigdy mi też o tym nie mówiła,a moje dzieciaki jk małe były to gorączka była baaardzo często i różnych sposobów używałyśmy żebyą ja zbic . Takze z tą lewatywą to ściama :P

Gość PROWO!!!!!!!!
D.BillI bo z takimi książkowymi objawami dawno by to wygooglała :D:D:D:D Dokladnie tak! Siedzi na necie i nie szuka info? Prosze was! Prowo jak diabli, teraz zalozyla drugi topik o majaczacym dziecku a ona nie wzywa karetki bo "i tak nie przyjedzie" :D

Gość vianna
D.BillI, - niekoniecznie... mnie nie przyszłoby do głowy sprawdzać czy wysypka blednie czy nie. Ty wiesz, że to ma znaczenie. zwykła matka może nie mieć pojęcia

D.Bilii W sumie nie bronię autorki,ale nie każdy objawy sprawdza na internecie . Ja osobiście jak moje dzieciaki chorowały to pierwsze co dzwoniłam do siostry,albo gdy ich stan był taki opanowany to wchodziłam i pytałam się własnie na jakimś forum .

Gość anexxis
PROWO - Ty jesteś chora, na serio według Ciebie dwie różne matki nie mogą mieć chorego dziecka? Mój syn majaczy a córka tej pani ma wysypkę i to są różne objawy , prawda?Lecz się z tej paranoi

Gość PROWO!!!!!!!!
Oo i tu zawitalas? Bardzo sie przejmujesz wlasnym dzieckiem jak widze :D

Gość anexxis
nic Tobie do tego, ja szukam rady czy wybudzać syna czy nie, wiec domyśl się , że on spi w tej chwili i nie uważam, że Jego stan jest dramatyczny

Gość vianna
PROWO!!!!!!!! skąd ta pewność że oba tematy zalozyła jedna osoba? Sprawdziłaś sobie po IP, czy jak? ;)

Gość vianna
anexxis, ja bym nie wybudzała jak jest chory to potrzebuje więcej snu

Gość anexxis
vianna, dzieki :)

Gość PROWO!!!!!!!!
Bo dwie durne matki na kafe w jednej chwili z podobnym problemem to zbyt wielki zbieg okolicznosci. Tu zaszlo za daleko wiec przerzucila sie na majaczenia :D

Mbie też się wydaje,ze to dwa inne tematy,trochę inny styl pisania,jeśli to nie prowo to ciekawe co z tym maluchem z tego tematu,ja mam nbadzieję,ze to nie sepsa,bo inaczej współczuję dziecku :( Długie leczenie ją będzie czekało.

Gość vianna
Bo dwie durne matki na kafe w jednej chwili z podobnym problemem to zbyt wielki zbieg okolicznosci. A na czym polega durnota tych matek? Twoim zdaniem, co?

Gość anexxis
dziewczyno, TY na pewno nie masz dziecka dzieci chorują wyobraź sobie, mają gorączkę itd. Gdybyś miała dziecko, wiedziałabyś że do szpitala nie leci się z katarkiem czy gorączką, chyba że nie da się już jej opanować domowymi sposobami. A co Ty masz do tych majaczeń ? Tak, powtarzam z całą świadomością, mój synek dzisiaj trochę majaczył. I to tyle tłumaczenia się Tobie, żal pisać nawet z Tobą.Nie masz chęci pomóc, tylko poobrażać "głupie" matki

Gość PROWO!!!!!!!!
Dzieciak majaczy a ty przylazlas na inny topik sie klocic? :D

Gość anexxis
nie dzieciak, tylko dziecko nie majaczy tylko śpi majaczył wcześniej, jak miał gorączkę czego nie rozumiesz??

Gość PROWO!!!!!!!!
vianna A na czym polega durnota tych matek? Twoim zdaniem, co? Jak by ci tu powiedzic? ;-) Przeczytaj ZE ZROZUMIENIEM posty tej matki...ups...tych mamus (w liczbie mnogiej :D) to zrozumiesz. Matka chorego dziecka, nie kloci sie na kafe, olewa niewygodne wpisy, DZWONI PO KARETKE lub sama jedzie do szpitala. Naprawde majac dziecko ktore majaczy, lazilabys po kafe i sie wyklocala? I nie szukalabys pomocy lekarskiej? Z reka na sercu! ;-)