Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taknie onawie

powiedziec jej ze on zdradza???

Polecane posty

Gość taknie onawie

przyjaciółka prosiła o sprawdzenie faceta,żenią się za pół roku,ponieważ ja się do tego nie nadaję poprosiłam siostrę o odwalenie czarnej roboty, efekt taki ze dziewczyna miała jednak podstawy by nie ufać.Facet zdradza,co więcej ma profil na portalu erotycznym,nie wiem czy tylko na tym czy na wiecej.Problem w tym ze przyjaciółka bardzo go kocha,nie chece byc ta ktora powie jej tą trudna rzecz,ani tą ktora będzie miec wyrzuty sumienia ze nie powiedziałam jej w przyszlosci. facet zdradza lecz jak twierdzi kocha swoją dziewczynę,ma zamiar z nia miec slub miec dzieci,tyle ze lubi zmiany....;/ powiedziec czy oszczędzic??

Gość IDZIE JESIEN
pwoedziec

Gość ojeju_czarodzieju
oczywiscie, ze powiedziec. Czego Ty bys oczekiwala od przyjaciolki, gdyby ona wiedziala, ze Twoj facet Cie zdradza?

Gość DUDSY
zniszczysz jej zwiazek kazdy musi sie przekonac na wlasnej sorze nie mieszaj sie,jak miala watpliwosci to niech przemysli czemu

Gość DUDSY
W ZYCIU NIE MOW!!!!!!!!!ja powiedziałam -straciłam przyjaciółkę a oni się pogodzili!!!!

Ja chciałabym wiedzieć przed ślubem, że facet mnie zdradza - miałabym chociaż jakiś wybór. A jeśli wyda się po ślubie to i tak straci przyjaciółkę - bo jej nie powiedziała, chociaż wiedziała o wszystkim.

Gość taaa jaha
no co tyy skąd będzie wiedziała ze ja zdradzał i ze kumpela widziała????? w sumie to sama się powinna przekonac weź no do zartów np pooglądaj z nią te stronę i trafisz na niego

Jeśli przyjaciółka, to powiedz. Chyba że chcesz to załatwic trochę inaczej... pogadać najpierw z nim, że wiesz o wszystkim i żeby coś z tym zrobil..

DUDSY - widocznie taka to była przyjaciółka. Jednak podejrzewam, że sytuacja autorki jest trochę inna, bo sama zaproponowała takie "śledztwo".

Gość gwadrrrat
wyslij jej anonimowo link do jego profilu na portalu erotycznym

Gość A K I M A
A to kutas

przyjaciolce bym powiedziala SPOSÓB NA ŁATWY ZAROBEK PRZEZ INTERNET moim zdaniem najlepsza jest strona: http://centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=ss1209 dobre też są strony: http://imperiumreklamy.com/pages/index.php?refid=ss1209 http://zlotoweczka.com/pages/index.php?refid=ss1209 wszystkie strony oczywiście są absolutnie darmowe! polecam ;)

oczywiscie ze powiedz - jesli nie chcesz byc ta ktora to powie to napisz jej anonima i podaj namiary na stronke faceta

Gość NONOONNON
W ŻYCIU BYM NIE POWIEDZIAŁA,RACZEJ BYM PRÓBOWAŁA UMÓWIĆ GO Z SIOSTR I ISC WTEDY Z PRZYJACIÓŁKA NIBY PRZEZ PRZYPADEK-NIECH WIDZI NA WLASNE OCZY,TAKICH RZECZY NIE NOWI SIE BEZ DOWODÓW BO ZAWSZE SA WĄTPLIWOŚCI