Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proxxy

Po co się przyznawać,że się jest dziewicą?

Polecane posty

Gość Bladzia stara
To nie twoje zdjęcie po co kradniesz cudze foto.

Gość Bladzia stara
Nie twoje foto bo takie laski nie siedzą na kafe. Mają własne zycie.

Gość nie przyznawaj się, bo
sprzedadzą cię jakiemuś arabusowi i skończy ci się radosne życie.

Gość Bladzia stara
I ja mam uwierzyć że jesteś dziewicą? Pusty śmiech mnie ogarnia.

mam jakies tam mizerne własne życie :) a kafe to rozrywka od czasu do czasu. a poza tym jestem no- lifem :o

Gość Bladzia stara
Trudno uwierzyć że lala z taką buzią nie brania wśród chłopaków. A może złożyłaś śluby czystości?

dziękuję, kulturo 🖐️ ;) w którym momencie przyznałaś się facetowi,że jestes dziewicą? żałowałaś?

nic takiego, masz smutne życie, bo dziewicwo to, brak okazji, odwagi, ochoty, to powód niejednej cnoty. Lepiej nie mów, chłopakowi, który cię rozdziewiczy nic, bo będzie miał wyrzuty sumienia do końca życia, że pozbawił cie wianka, a na pewno, sie z tobą nie ozeni.

Gość Leoncio
Dziewictwo to wielki atut a nie wada. Ogarnijcie się.

chyba atut dla dewiantów i zboczeńców katolickich.

Gość po takim zdjęciu to raczej tru
dno ocenić urodę, pół twarzy tak rozświetlone, że rysów nie widać. do tego czarno-białe zdjęcie i mocny makijaż oka. ale to i tak nieważne, bo dziewictwo nie zależy od wyglądu🖐️

Gość cukierkowa1234
ponad 90% facetów szaleje jak ma dziewice wiec dziewictwo to raczej plus, ja gdybym nie była w stałym zwiazku to w kazdym nowym teraz mówiła bym kazdemu ze jestem dziewica :D

ale facet ''wyczuwa'' jakoś że ma do czynienie z dziewicą lub nie?

Gość Leoncio
Każdy facet chciałby mieć zonę dziewicę. A nie wymieloną przez stado murzynów. Dziewice są czyste, zdrowe i mają poukładane w głowie.

To do mnie? Ja tam stara dziewica jestem :P Z jednym z którym byłam najbliżej napomknęłam coś o braku doświadczenia i tyle. Ale okazało się, ze on też był prawiczkiem :D Lecz niczego sobie nie odbieraliśmy;) Nie widzę powodu dla którego by nie być szczerym z kimś z kim się tworzy związek. Jeśli ktoś na tej podstawie skreśli Cię to będzie świadczyć tylko o nim. Dlatego w ogóle zadanie takiego pytania uważam za yyy...no dziecinne powiedzmy

Gość cukierkowa1234
nie zawsze... nie jest w stanie tego udowodnic... no chyba ze trafia na ciezki przypadek dziewicy w która ciezko mu wejsc czy coś...

Gość Leoncio
Tia stare wymęczone baby twierdzą że dziewictwo to choroba a każdy facet uważa że to ogromna zaleta.

Gość facet2121
Proxxy, ja chciałbym wiedzieć. Jesteś bardzo w moim stylu :))

zaletę, dla faceta, chyba, koniotłuka, co nawet, nie poruchał i gówno wie co to jest kobieta. A dziewica kobietą nie jest tylko jakimś wybrykiem natury z którym nie wiadomo co zrobić. Miałem w życiu do czynienia z dwoma dziewicami, jedna walnięta w rozum, a druga została moją żoną, co było błędem największym mojego życia.

Gość dziewice są straszne
jeśli chodzi o seks. Zanim ją rozdziewiczysz to miną lata świetlne, szkoda czasu, no i zero doświadczenia, a to jest nieakceptowalne ;-) Miałem doświadczenie z dziewicami i powiem, że wolę już sprawdzony towar ;-)

''Miałem w życiu do czynienia z dwoma dziewicami, jedna walnięta w rozum, a druga została moją żoną, co było błędem największym mojego życia.'' ale choroby psychiczne czy inne dewiacje nie zawsze są powiązane z dziewictwem... tak mi się wydaje :o

Gość dziewice są straszne
"a druga została moją żoną, co było błędem największym mojego życia." he he skąd ja to znam :D

Gość cukierkowa1234
"a druga została moją żoną, co było błędem największym mojego życia." no ale na to chyba nie składa sie tylko to ze dziewica tylko ak ogólnie źle trafiłeś