pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 18, 2011 ale nie piję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okurwunia Napisano Wrzesień 18, 2011 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 18, 2011 KSU Jabolowa Ofiara } litra to była wczoraj okurwunia } teoretycznie był praktycznie słabo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Wrzesień 18, 2011 pśp ja mam resztki ginu i nie pije bo nie lubie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okurwunia Napisano Wrzesień 18, 2011 on zrobił to znienacka. czy to moglbyc gwałt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 18, 2011 siemanko czynnik pij nie piertol. będziesz... fajniejsza okurwunia } gwaut jak chooy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okurwunia Napisano Wrzesień 18, 2011 ksu morda pijusie kurwa mac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Wrzesień 18, 2011 Vodki szukam . Widzieliście ją bo w lodówce nie znalazłem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
męska rzecz 1 Napisano Wrzesień 18, 2011 Liczysz że jakiś dżentelmen w gardłowej potrzebie się skusi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Wrzesień 18, 2011 pśp nie bede piła i juz Ide dzis spac z kurami:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heeeeeeeeeeeeeee Napisano Wrzesień 18, 2011 pśp nudne są już te twoje topiki skończyłaś się :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 18, 2011 dżentelmen... to by chyba chciał niewiastę w gardłowej potrzebie :D nie no tak chcialam się pochwalić. że dziś nie piję czynnik } też powinnam. ale piertolę system i robię to stylowo heeeeeeeee } to wypierrdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luska.s 2 Napisano Wrzesień 18, 2011 super ciesze sie razem z toba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 ale masz babo zapłon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak ruski dizel na mrozie Napisano Wrzesień 19, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LiIith80 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 znowu ten żalowy topik myslisz że jestes fajna? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ghfcgh 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 U mnie by pół litra się nawet nie zdążyło schlodzić Ale dzisiaj jestem czeźwiutka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madam Cebulka 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 no nie znowu znowu yebany podszyw chyba sie nie wiem co zrobie co tam u CIebie Pśp kochana? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madam Cebulka 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Pan Prezes Wertyp elo pśp cześć piękny kijijćku ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Prezes wertyp podszywa się pod kjójićka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
królikov 1 Napisano Wrzesień 19, 2011 to podszyw głupcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawiczek Wertyp 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Prezes, mam cie znowu sprowadzic do pionu? :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
królikov 1 Napisano Wrzesień 19, 2011 przy okazji tego nade mną też ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 Jeśli głupcze było do mnie to przeczytaj jeszcze raz uważnie mój post łajzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ługa buga......... Napisano Wrzesień 19, 2011 haj litra palcyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pijany kjóijćek to jakas... Napisano Wrzesień 19, 2011 widzisz peeśpełko przyjdzie taka peeezda i rozpertoli ci topik ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Wrzesień 19, 2011 dobra sorki kjójićek do pomarańczy to było, nie doczytałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
królikov 1 Napisano Wrzesień 19, 2011 juzek -> no właśnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach