Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yy5yy64

kupić taki naroznik do pokoju podoba wam sie???prosze o opinie

Polecane posty

Mnie się nie podoba. Ale pomysł, by kupić skórzany jest dobry. Łatwo się czyści, nie przyjmuje zabrudzeń. Masz już gotowe wnętrze? Czy ten narożnik dobrze się w nim komponuje?

Gość mi sie nie podoba
kolor i fason

Gość yy5yy64
nie mam jeszcze wnetrza przygotowanego wlasnie....szukam jakiegos naroznika niedrogiego z funkcja spania niedrogiego w łodzi

Gość mi sie nie podoba
spać na skórze nie est wygodnie

Może poszukaj czegoś o bardziej nowoczesnym wyglądzie? Prosta forma, skóra jasna, bądź całkiem ciemna-odcień, który wybrałaś jest problematyczny. Przede wszystkim urządź wnętrze choćby w wyobraźni-sama zobaczysz, czy Ci ten narożnik pasuje:)

Gość mi sie nie podoba
skóra jest śliska i prześcieradło się zwija sama mam skórzany wypoczynek w salonie i do spania używam go rzadko

Gość zxcvbmnbv
mała powierzchnia spania, mało wygodny do siedzenia, skóra owszem elegacka i łatwo utrzymać w czystości ale nie jest miła w użytkowaniu ani w ciepłe ani w zimne dni, jeśli położysz jakąś narzutę - nie utrzyma się, poza tym model jest tzw. "bufiasty" przez co miejsce które zajmuje nie jest adekwatne do wykorzystanej powierzchni - mało praktyczny, kolor - uniwersalny

Gość egora
mi sie nie podoba,fason taki babciny a kolor wybierz bardziej neutralny zeby naroznik pasował do wnetrza a nie wnętrze robic pod kolor naroznika.

Gość fasolka po bretońsku
Jeżeli szukacie fajnego skórzanego narożnika to mogę polecić meblomoda.pl z Poznania. Jest w czym wybierać. Swój kupiłam w tamtym roku. Jest ładny i mega wygodny.

Gość gość
Kto normalny kupuje skórzane łóżka do spania? Raz że śliskie, dwa... strasznie trzeszczy przy każdym ruchu. Poza tym takie skórzane meble to wiocha dla nowobogackich, którzy chcą pokazać się przed innymi, że ich stać.

Gość Wulonika
Jeśli jesteś zainteresowana sprawdź ofertę sklepu www.meblomoda.pl mają bardzo fajne zestawy wypoczynkowe, sofy i narożniki. Bardzo dobrze wykonane, nie pozdzierają się tak szybko.

Gość gość
gość 2015.09.02 Kto normalny kupuje skórzane łóżka do spania? Raz że śliskie, dwa... strasznie trzeszczy przy każdym ruchu. Poza tym takie skórzane meble to wiocha dla nowobogackich, którzy chcą pokazać się przed innymi, że ich stać. x a ciebie ułomna wieśniaro nie stać, więc innym zazdrościsz

Gość gość
Tez uważam ze skora czy do spania czy siedzenia to wiocha w domu. W firmach dla interesantów to jak najbardziej latwe w utrzymaniu trwałe i na krótki czas w domu do spania czy częstego siedzenia to szok w zimie zimne w lecie przykleja sie miałam taki zestaw i właśnie ludzie do biura odkupili w domu to wiesniaki maja na pokaz i im się wydaje ze są niewiadomo kim i sie cieszą