Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajny

czy to takie dziwne ze po 10 latach malozenstwa nadal kocham

Polecane posty

No wlasnie juz tyle lat razem ok 15 a 10 po ślubie a Ona wciąż mnie zadziwia , kręci itd. To jest dla mnie coś wspaniałego i dla tego niezrozumiałe jest dlaczego faceci , czasami i kumple że mnie lacha dra że ja jakiś dziwny jestem, moja żona jest moja kochanką , najlepszą przyjaciółka itd.

To gratuluje :) Śmieją się , bo zazdroszczą , to się rzadko zdarza ;)

Gość helaela
ja jestem 17 lat po ślubie i nadal krece swojego meza a on mnie :) Nic nadzwyczajnego ;)

Gość az zazdroszcze !!!!!!
to jest prawdziwa milosc =) 0by wiecej takiej na swiecie . Zeby mna tak sie zachwycal maz po 15 latach a ja nim . Widok pozniejszy dwoch staruszkow trzymajacych sie za reke - rzadki widok w tych czasach =/ (szkoda) . Koledzy się smieją bo zazdroszczą , najlepsza ich obrona to śmiech. Życzę kolejnych lat w zachwycie . - az zazdroszcze :)

Gość bingo33333
"prawdziwa miłość" :D proszę was... prawdziwa miłość istnieje tylko do świętego mikołaja i wielkiej stopy;)

Gość az zazdroszcze !!!!!!
co ty wiesz ,chyba nie wiesz co to znaczy kochać

Gość bingo33333
ahh ;) przeciwnie... kiedyś też tak uważałem jak ty... ale koniec końców okazuje się, że jest miłość, ale nie ma po prostu czegoś takiego jak "prawdziwa miłość" - pojęcie idylliczne... jakieś metafizyczne odczucie z kosmosu... wszystko jest albo chemią, albo wytworem umysłu. przeznaczenie... połówki... brednie.

Gość PRAWDZIWY JA
ja jestem ze swoja zona po slubie prawie 10 lat i szleje za nia jak szczeniaczek , a gdy jej nie ma to normalnie tesknie . Jest dla mnie tak jak dla" kolegi" : przyjaciółka , kochanka, nawet dziweczka itp ;) jestem szczesciarzem ze spotkalem ja w zyciu i KOCHAM

Gość ggggggghhhhhhhhhhhhjjjjjjjj
a czego tu szukasz? oklaskow czy nowejdziury? spierdalaj

Ej ty ggghh czy coś takiego patrząc na twoja niewątpliwe bogata wypowiedź życzę szczęścia a ps chyba ewolucja zapomniała o tobie i twoim wątpliwym mózgu

"Jest dla mnie tak jak dla" kolegi" : przyjaciółka , kochanka, nawet dziweczka itp" Też mam taką i też od 10 lat :D Grunt to dobrze się dobrać :D Pozdrawiam resztę monogamistów :D

Gość uno_dos_tres
rusłan, jedna myśl nie daje mi spokoju- dlaczego faceci z tak zajebistym pożyciem przesiadują na tym forum zamiast klęczeć między udami swoich żon? tylko nie bierz tego do siebie i nie zniknij .Twoje rady sa dla nas bezcenne :D