Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zona ma

Mój mąż jest słaby

Polecane posty

Gość Zona ma

Jw. Mam męża, super człowieka, jest nam razem dobrze, ale przeszkadza mi to, że on jest słaby psychicznie, często się załamuje, wycofuje a przy tym uważa, że zawsze ma racje. Zaczyna mi to powoli przeszkadzać, jak temu zaradzić?

Gość taka jednaa 30
Raczej go nie zmienisz. U mnie jest odwrotnie, maz jest bardzo silny psychicznie, zaradny, nigdy sie nie poddaje, to raczej ja jestem ta slaba i wrazliwa.

Gość taka jednaa 30
Napisalam, ze go raczej nie zmieni, wiec czego sie czepiasz chamie.

Gość gursew
Mój mąz jest taki sam. Mam już nieraz dość decydowania o wszystkim, nie mam w nim oparcia. Zaczęłam nawet z niechęcią o nim mysleć, ale doszłam do wniosku, ze takie myslenie skończy się utratą szacunku do niego. Postanowiłam więc (wręcz na siłę) przestać denerwować się, gdy znów musze sama podejmować decyzje. To nawet działa. Do tego przypomniałam sobie z a co go pokochałam - przeciez nie za stanowczość i siłę.

Gość Zona ma
gursew i to pomaga? To nie chodzi tylko o decyzje. On nie potrafi tez stawic czola przeciwnoscia! Teraz np. mamy problem to co moj maz robi? Siedzi i lamentuje w salonie zamiast cos pomyslec i dzialac. Oczywiscie pierwsze co to z samego rana musial mi sie wyzalic i zrzucic na moje ramiona problem oraz prawie wymusic rozwiazanie. Jak mu sie moje rozwiazanie nie spodobalo to zaczal mnie o wszystko obwiniac. I jak ja mam sie zachowac w takiej sytuacji? Oprocz tego jest super facetem, ale wlasnie strasznie sie wszystkim zamartwia i denerwuje.

Gość Zona ma
Up, poradźcie coś!

Gość mnbhvjmn
co mamy ci poradzic , zmiane meza chyba , bo nic innego nie pozostaje jak albo to albo zaakceptowanie go takim jakim jest \a gały nie widziały co brały ?