Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darek10

wrozka

Polecane posty

Gość darek10

Witajcie! mam ogromny problem i nie mam pojęcia jak go rozwiązać!? Planowaliśmy z zona wyjazd za granice. Zona dla upewnienia się postanowiła skorzystać z usług wróżki (poleconej od znajomej,która korzysta z takich usług od lat ) Niestety po tej wizycie nasze życie legło w gruzach!!! Nie wiem dokładnie wszystkiego co zona usłyszała, ale niby mam jakaś inna kobietę na boku i prowadzę podwójne życie!!!! Co jest absolutna bzdura i nieprawda!!!! Największy problem w tym ze moja zona tak bardzo w to uwierzyła ze chce tylko wiedzieć jak "ja" poznałem i kim "ona" jest! Moje,nasze życie się zawaliło!!! Co robić? Morze ktoś przeszedł coś podobnego?

NIc nie zrobisz, widać twoja zona uwierzyła wróżce . Musisz jej wytłumaczyć że to co wróżka mówi najczęściej sie nie sprawdza

Gość darek10
...próbuje ale to nic nie pomaga:-(( jakby jakiś diabeł w nią wstąpił! Moja zona jest wspaniała i na pewno nie głupią kobieta. Nie potrafię tego zrozumieć?????

Gość heeeeeeeee
idz teraz ty do wrozki i powiedz zonie ze slyszales o jej podwojnym zyciu i powinna ci to wytlumaczyc, inaczej sam jedziesz za granice:D