Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość j/adzia

Co zrobiłybyście na moim miejscu ??? Chodzi o kolejne dziecko

Polecane posty

Gość j/adzia

Mam 23 lata i ponad roczne dziecko nie mam jak iść do pracy ponieważ nie mam z kim zostawić dziecka, mieszkam w małym mieście gdzie nie ma żłobka wiec będę musiał siedzieć z synem w domu przynajmniej do tego czasu gdy on nie pójdzie do przedszkola. Kobitki poradźcie czy na moim miejscu zrobiłybyście sobie drugie dziecko skoro i tak jeszcze 3 lata będę siedziała w domu??? Mąż zarabia 2, 5tys, mamy własny dom..

Dwije malych dzieci to ogromny obowiazek, to musi byc Wasza decyzja ja mam dziecko w podobnym wieku i marzy mi sie roznica wieku 3lata wiec od polowy przyszlego roku zaczynamy staranka! A jak bedzie czas pokaze...

No jak macie już własny dom, a Ty nie chcesz pracować to czemu nie, od razu wychować dwójkę. Kiedyś też tak chciałam ale swojego domu jeszcze nie miałam, więc pozostałam przy jednym i już tak zostanie, bo poszłam do pracy i jakoś nie chce juz siedzieć w domu.:)

Gość bavj wyefgdv hljdmxc
Skoro macie dom, kasę to czemu nie? Będziesz miała 2, a jak już pójdą do przedszkola to Ty pójdziesz do pracy i będziesz mogła rozwijać się :)

Gość j/adzia
do pracy kiedyś chciałabym iść ale na razie nie mam możliwości a po wychowawczym raczej nie będę mogła wróci do poprzedniej pracy i będę musiał szukać innej a w małej miejscowości o prace trudno:(