Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nutrigencola

co moze jej dolegać nie mam już sił ..

Polecane posty

Gość nutrigencola

córa jak chce robić kupke pokazuje na brzuszek i zaczyna płakac krzyczeć piszczeć ;/ byliśmy na rutynowych badaniach mocz kał wszystko ok.. u chirurga badał jelita mówi że wszystko jest ok.. pediatra ja badał też ok .. jak może być ok skoro mała płacze krzyczy unosi sie ;/ nie trwa to ciągle osttani taki napad miała 2 miesiące temu trwał tydzień.. teraz znowu to samo i lekarzę mówią że wszystko jest ok.. nie mam już sił ;/

Gość nutrigencola
zapomniałam dodać że córa ma 1.5 roku

Gość htrcyht
podaj jej lactulozę w syropie i dicoflor

sama zapisz małą na usg brzuszka w taki razie, moze jest na coś uczulona i ma wzdęcia

Gość nutrigencola
była na usg ..wszystko jest ok.. powiedzieli mi ze to nie mozliwe by mała krzyczała że sobie ty wymyślam hyh ;/ byłam u kilku specjalistów i nic ;/

Gość blabliblu
pewnie czasem ma zaparcia, boli ją brzuszek, ale krzyczy być moze bardziej ze strachu jak z bólu. zaparcia sa normalne, jeśli podajesz jej czekolade, banany, jabłka, owoce pestkowe, itp..

Gość nutrigencola
czekolady nie je jak już to kostkę kindera na tydzień nie chce jej dawac słodkiego jada dziennie owoce.. normalne obiady pije mleko kaszki itp ..

Gość nutrigencola
tylko ze to sie pojawia np co 2 miesiace i trwa tydzień ;/ dodam ze kupke robi wtedy normalna nie jest zbita lecz lużna...ale nie jest to rozwolnienie ..

Gość nutrigencola
up :(

Gość Jjshslal
Może to kolka jelitowa ? Wtedy jest straszny ból a jeśli ona sie zanosi i przeraźliwie płacze to może byc to . Spróbuj dać coś na kolke lub wzdęcia dla starszych dzieci znaczy sie tych powyżej roku .