Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam moralniaka:/

po co mi to bylo..

Polecane posty

Gość mam moralniaka:/

Witam wszystkich moze to i glupie ze pisze na forum o problemie ale nie mam z kim o tym pogadac. W sobote bylam z chlopakiem na imprezie jestesmy ok 4 lat ze soba, on troche wypil ja nic bo miesiaczka no i sie zaczelo po wpiciui ok 0.5 l moj chlopak idzie na kolejna faje prosze nie pal bo Cie zetnie ten zero reakcji, potem w samochodzie mu smierdzi perfumami i sie źle czuje oczywiscie nie przez to ze wiecej wypilł i palil jak smok a go cyknelo bo przewaznie nie pije, w drodze zepsul mi sie samochod, on spi wiec pojechałam do jego rodzicow bylo po drodze a do mojego domu daleko bo jakos 40 km .Wkurwiłam sie troche bo spalam moze 2 godziny ,zmeczona brzuch mnie bolal ten samochod sie zepsul, moj men zakrecony i co by tu z samochodem zrobic( musialam cos zalatwic w domu wiec mi zalezalo zeby wrocic )troche mu tam po ambicji pojechalam ze jest facetem a ja sie musze na gleba kłaśc i szukac co mi sie tam oberwalo w tym samochodzie , no i obydwoje na cisnieniu . Patrze a ten wychodzi z pokoju zabral kluczki i do samochodu idzie jego mama widzi ze atmosfera napieta ja sie wystraszylam ze on chce jechac gdzies wiadomo co tam pijanemu do glowy przyjdzie no i wylecialam za nim i walnelam w dach samochodu i krzyknelam co ty robisz bo pijaku do samochodu sie nie wsiada i juz ! no i avanti ze on chcial podjechac do światła zobaczyc ja na niego z morda ze pił i nie powinien ruszyc sie samochodem na 1 m ( moj ojciec ma problemy z alho, pare fur po pijanemu rozbil wiec mam uraz) kurde no i sie tam zaczelismy kłucic ja w płacz jego rodzice wszystko widzieli ,juz go tam zostawilam praktycznie ale nie pozwolil mi odejsc , wiem ze jestesmy nerwusami obywdoje ale ja tam wybuchlam i nie wytrzymalam teraz mi strasznie glupio ze jego rodzice cos takiego widzieli:/ potem zaczelismy rozmawiac no i jakos sie to wyjasnilo przeprosilismy jego rodzicow powiedzieli ze takie jest zycie...a ja nie wiem jak im teraz w oczy spojrzec

Gość sara121212
ale problem.Ale dobrze,ze sie wyzaliłas bedzie Ci lepiej. hehehe