Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co tak malo !!!!!!!!!

Dlaczego tak malo ludzi pisze tutaj ? Dlaczego??

Polecane posty

Dlaczego trzeba czekac kilkanascie godzin lub kilka dni na odpowiedz ? :( Piszcie !!!

Gość a pamietacie ta afere
ja tu często zaglądam:D

no to dlaczego nie piszecie ? Na erotycznym siedzi pelno ludzi i odrazu odpisują. A tutaj trzeba czekac i czekac... Odswiezam , mysle sobie oo nowa odpowiedz... patrze a tam co ? ReKLAMA jakiegos badziewia Feelbeauty albo Zdzitowieckiego 😭

a co chcesz wiedzieć:) ja nie wiem o czym mam pisać,to pytaj a ja ci odpisze:)

Chce isc na depilacje laserową i boje sie rozebrac u salonie Jak to wyglada? Chce depilowac cale cialo. Musze do nagosci sie rozebrac? Polozyc jak u ginekologa ? :O A jak z biki i ''rowkiem'' miedzy posladkami ? Na pieska wypięta mam klęczec? To upokarzające :( Zwlaszcza ,ze mam powazne kompleksy i wstydzilam sie rozebrac przed moim bylym facetem :(

ej ja tez pytałam w tamtym temacie. Też sie wstydze rozebrac ale na pewno nie musisz sie wypinać,jesli robisz rowek to leżysz na brzuchu a jak biki to leżysz i babka na pewno sama powie ci żebys np odchyliła noge itd

Nie wiem czy sie odwaze ;( Chcialabym trafic na jakąs dojrzala kobiete ,albo chociaz taką po 30tce Nie wyobrazam sobie rozebrania sie przez siksą w moim wieku ,jakąs 20-25 latka :O

po za tym jak całe ciało depilować?;) jak depilujesz pachy,to pokazujesz pachy,jak biki to biki,jak biki ze szparą pośladkową to tylko to :D

ale kurde co ty chcesz żeby ci to kosmetyczka robila?! Broń boże!! U nas robi to DERMATOLOG i akurat jest to taka babeczka po 30,nie idź do młodej siksy bo cie jeszcze poparzy tym laserem

Gość holllllllllaa
Wyobrazcie sobie jak musi czuc sie facet goly pod laserem :)))

a u nas zaznaczyli przy laserowej że nie robią u mężczyzn depilacją laserową okolic intymnych

Gość holllllllllaa
Serio? Nawet nie wiedziałam ze u facetów sie nie robi ;) a do autorki , nie martw sie, tez sie balam , ja dostalam jednorazowe majteczki , polozylam sie ,dostalam okulary ,pani tylko podnosila te jednorazowki strzelala i dalej :) Gadalysmy normalnie i tyle. Kiedy 1 raz strzelila laserem przestałam myslec o wstydzie,ale myslalam o bolu bo bikini mnie bolalo :(

Gość kleooh
Wszystko zrobisz tanio i bezpiecznie np u Zdzitowieckiego