Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda mi siebie

moj facet chyba nie zdaje sobie sprawy z tego jak mam w domu

Polecane posty

Gość szkoda mi siebie

mój ojciec pije, jest wiele chorych sytuacji w moim domu często płacze a chłopak z którym jestem2 lata nic o tym nie wiem albo domyśla się ale nie rozmawiamy o tym. jak to zmienić?? gdybym się nie wstydziła tego jak mam to bym mu powiedziała ale boje sie żę on tego nie zaakceptuje

Gość szkoda mi siebie
teraz to wiem że najłatwiej jest na początku takie sprawy załatwiać ale juz za pozno :( myśle ze u niego tez nie jest idealnie ale on tez nic nie mówi tyle wiem co się domyśle. DZiwne uczucie być z osoba która z jednej strony jest tak bliska a z drugiej nie wie o tym co jest naprawdę ważne

Gość maturks4
I przez dwa lata nie rozmawialiście o rodzinie, nie zaprosiłaś go, nie był zainteresowany, żeby go przedstawić? To widać, jaki ma do ciebie stosunek. Dziewucha do ulżenia hormonom. A reszta? A co mnie to obchodzi. Każdej kurwy się wypytywać nie będę, a jak stała, to bezpieczniej. Ot, czym dla niego jesteś

Gość szkoda mi siebie
tu nie chodzi o żadne ruchanko z jego strony to wiem na pewno ale się nie bede rozpisywać o tym. nie wiem czemu tak robi on zawsze przyjeżdza do mnie coś tam wie jak jest ale niewiele. Przyznam że też zastanawiałam się czemu o nic nie pyta ale nie potrafie na to pytanie odpowiedzieć. Niby go znam al jednak nie znam