Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jablko123

nie wie czy kocha potrzebuje czasu?

Polecane posty

Gość mialam podobnie po jakims
dokladnie tak jest jak pisze kolezanka wyzej

Gość jablko123
kazdy chyba moze miec watpliwosci? duzo klotni sprzeciwy rodzicow? Moze nie mogl sobie z tym poradzic ? powiedzial mi juz tyle przykrych rzeczy wiec znajac go nie bał by powiedziec mi ze to na 100 % koniec. On mowi ze chce zatesknic chce odpoczac od klotni poczuc sam w sobie co czuje. Myslicie ze mnie naprawde zbywa czy naprawde chce sobie poukładać? ma 26 lat

Gość A jak facet mówi takie
rzeczy to już mu nie zależy. Tylko głupio mu powiedzieć wprost i niepotrzebnie przedłuża. Jeśli chcesz wyjść z tego z klasą - daj mu ten czas na "przemyślenie", ale nie siedz w domu i nie płacz w poduszkę, tylko wyjdz do ludzi i staraj się dobrze bawić.

odnosze wrazenie,ze chcesz przeczytac,ze on kocha.ale tak raczej nie jest.nie ludz sie tak jak ja.Gdy facet mowi ,ze nie wie co czuje,czy kocha to oznacza ze NIE

Gość jablko123
a czy ktos poprostu nie moze zwatpic przez klotnie przez niedogadywanie sie? czemu odrazu mowicie ze boi mi sie powiedziec ze to koniec napewno?

Gość Eleeene
mozna zwatpic w sens wszystkiego i go odzyskac.Nie martw sie , bo ilu tu nas, tyle roznych zdan i doswiadczen. Ja upieram sie , poczekaj chwile, daj mu czas , o ktory prosi :-) Przeciez nie przegrywasz zycia w tym momencie, ani calego majatku. Co to jest ta chwilka wobec calego zycia. Moment .

ja bym nie chciala juz byc z kim kto potrzebuje czasu,zeby wiedziec czy kocha.takie rzeczy sie wie.

Daj mu spokój i nie lataj za nim bo jeszcze Cię wyśmieje, ucieknie lub obgada. Pokaż mu , że nie jest pępkiem Twojego życia i że bez niego też dla Ciebie świeci słońce. Ubierz się ładnie, umaluj, uśmiechnij: podziękuj mu za mile spędzone chwile i życz powodzenia :) A niech się zastanawia, co traci... Może wtedy zechce wrócić

Gość jablko123
znam sytuacje kiedy facet mowil ze nie wie co czuje i po 3tygwracal zteskniony i na nowo zakochany czemu niby tu tak byc nie moze?

ja tez tu zakladalam tematy w tym stylu i niestety nie posluchalam rad,zeby go rzucic i tylko niepotrzebnie przekonalam sie,ze to wszystko nie mialo sensu. moj tez po b.krotkiej przerwie stwierdzil,ze jednak kocha,ale za jakies 2czy 3 miesiace byla powtorka z rozrywki.

Gość jablko123
Eleeene pocieszasz mnie:P

Gość Eleeene
nie pocieszenie bylo moim zamiarem,ale swiadomosc, ze w zyciu nie ma prawd oczywistych. Mozna zyskac w twoim przypadku, stracic niewiele. Warto dac komus czas , o ktory prosi ,jesli samemu nie bylo sie do konca idealnym chociazby. Rozumiesz teraz moja wypowiedz? Oczywiscie w tym czasie zero rwania wlosow z glowy .

moge sie zalozyc,ze za 2tygodnie bedzie wielce zakochany i stwierdzi,ze strasznie kocha...

Gość jablko123
no tak niech bedzie al,e ja sie latwo nie dam bede normalna dzewczyna nie na kazde zawolanie

A ja myślę że ma inną dziewczynę taką słodka co jej wszystko pasuje , a że twój facet jest cipką to nie wie jak ci powiedzieć . Nie pisz że to nie możliwe uwierz mi na słowo że takie niemożliwe się zdarza

a mozesz napisac po ile macie lat?

No wrocił i kochał ale po tym jak już nikt go nie chciał :) nie warto ale teraz to dopiero wiem

Ale dziewczyna się uparła, że facet NA PEWNO ją kocha, tylko potrzebuję trochę czasu, by sobie to uśwaidomić. Naprawdę bardzo Ci współczuję, napisałam już wszytko, co moim zdaniem można w tym temacie napisać, Ty zrobisz jak chcesz. Uważam, że żle robisz; uwiesiłaś się chłopaka, który Cię nie chce. Zdarza się. On ma wątpliwości, nie zależy mu, Tobie zależy i wolisz szukać dla niego usprawiedliwień i przymykasz oczy na fakty. Wolisz wymyśleć swoją prawdę i łudzić się. Twoja sprawa. Chciałaś rady, to napisałam.

Gość jablko123
nie chodzi o to w dupie juz to mam bo z dnia na dzien jest mi lepiej inna ma? kiedy jak pracuje od 5 rano do 20 ? wiem co robi i wogole caly czas jest pod telefonem. po co by dzownil pierwszy gdy sie nie odzywam ? jesli by mial tak w dupie cieszyl by sie gdybym milczala a nie dzownil i pisal na dobranoc?

Wierz mi , ja też byłam pewna na 100 % że nie ma nikogo no bo niby jak gdzie i kiedy , a po rozstaniu okazało się że jednak jest niespodzianka :) nie wie jak ci to powiedzieć aby cię nie urazić przecież tyle razem przeżyliście : Może ci powie abyście zostali przyjaciółmi .... najlepszy jest ten tekst

to akurat nic nie znaczy,moze ma poprostu jakies wyrzuty sumienia. moj tyle czasu nie chce powiedziec,ze kocha,bo poprostu tego nie czuje,a codziennie do mnie dzwonil,choc ja wcale nie chcialam,pisal na skypie,robil rozne rzeczy ktore moglyby cos znaczyc,a ja mysle,ze poprostu bylo mu mnie zal,zle sie czul z tym,ze sprawia mi bol,z pewnoscia nie jestem mu obojetna ale to nie jego wina,ze poprostu nie kocha,moze na poczatku sie zauroczyl. Myslisz,ze to tak latwo powiedziec komus kto cie kocha : sluchaj sorry ale niestety nic nie czuje oprocz sympatii,przywiazania. Faceci tez maja jakies uczucia,a wiekszosc z nich to tchorze,boja sie naszych reakcji...

Gość jablko123
on mi to juz powieedzial ze nie kocha ze raczej nie kocha bym dala sobie z nim spokoj juzz powiedzial najgorsze slowa. a po paru dniach chcial pogadac pogadalismy i chce czasu

wez sie zastanow czy naprawde z nim chcesz byc. wiesz,ze mozesz byc z kims kto po tak krotkim czasie nie bedzie miec zadnych watpliwosci?po co komplikowac sobie zycie? nie wiem czemu nie chcesz napisac ile macie lat

Gość jablko123
aha ja 20 on 26:)

a wez powiedz czy wczesniej byl w jakims zwiazku?

Gość mario @
Żałosna jesteś Czy ty nie masz własnej dumy?

Gość vewefwe
"on nie jest w stanie odpowiedziec mi co czuje ze przez moje ciagle dopierda***** sie poprostu nie wytrzymał" Nie rozumiem kompletnie tego zdania. Tzn. że Ty mu dopierdalałaś? I nie rozumiem co roztrzęsienie ma wspólnego z tym, że nie stawia się w ogóle znaków interpunkcyjnych.

Gość jablko123
byl w zwiazku wczesniej dawno temu.. NIE NIE JESTEM ZALOSNA ! ostatnio wykrzyczalam mu ze niech mik wkoncu powie ze to koniec bo sie mecze a on do mnie ze nie powie tego czego nie czuje !

Gość mario @
obydwoje jesteście żałośni i ty i on buhahaha