Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegrowamammmaaa

Za ile wystawić używany kombnezon od córki?

Polecane posty

Gość allegrowamammmaaa

Jaką cene dać,jeśli kombinezon zimowy jest w idealnym stanie,ładny,używany przez jedno dziecko i jeden sezon? Dałam za niego 98zł....

Gość dsddadaaa
za 55-60 zl, nie wiecej ani mniej Lecz tez duzo zalezy od kroju, koloru i gustu ludzi czy taki napradwe ladny

za 80. Ja kupiłam synkowi za 50 zeszlej zimy. Pochodził, wyprałam, dorzucilam szalik czapkę i buty i poszedl za 50 :) Zalezy tez od rozmiaru. Malusie pewnie tansze bo jest ich mega wybór, ale takie na chodzące już dzieci widze że się sprzedają dobrze.

w tamtym roku w tchibo kupilam za 179zł wystwilam na allegro na licytacje od złotówki, dorzucilam czapki szalik i buty, do konc aukcji 8 dni a juz jest 150zł - ludzie maja bzika na punkcie tchibo - to co zarobie na nim to doloze pewnie pare groszy i kupie nowy na zime tez w tchibo;-)

do tematu, najlepiej daj ukcje na 10 dni od zlotówki, ja najbardziej lubie aukcje wlasnie od 1zł bez ceny minimalnej i kup teraz;-)

ja kupilam tchibo za 210... :D:D Ale stwierdzilam ze i tak znając moje szczescie to w sklepie nie kupię bo już beda wyprzedane to raz, a dwa to kupilam z mojego miasta wiec koszt przesylki odpada ;)

Gość allegrowamammmaaa
:) myślałam żeby wystawić za 35zł :) ponieważ żadna firma,był drogi ale jednak używany...choć nie ma śladów użytkowania ale mimo wszystko nie jest nowy. Nie chce licytacji, już pare razy zrobilam licytacje i nikt nie zalicytował,a jak sprzedwalam paczki ubrań za KUP TERAZ poszło po dwóch dniach :)

Licytacje od 1 zł są ryzykowne :) niedawno kupiłam w ten sposób za 8 złotych ksiązkę wartą według innych sprzedających 40 zł :p i też pewnie ktoś miał nadzieję że licytacja pójdzie wyżej.

Gość a ja wszystko sprzedaję
zależy jaki masz ten kombinezon. Daj linka do aukcji

Gość no właśnie zalezy jak wygląda
ja daje zazwyczaj polowe ceny i sprzedaje,mysle ze warto to tez zaznaczyc w uakcji ile dalas,ludzie ebda wiedzieli ile kosztowal nowy.

Gość htrcyht
a mi się wydaje drogo, bo za 39 zł można kupić używane cocodrillo, h& m , czy next

Gość allegrowamammmaaa
No właśnie, nieznana firma, ale fakt że dałam za niego 98zł... dużo. 30zł?to byłaby dobra cena?

Gość ja kupilam w zeszlym
roku z wyprzedazy w tesco w F&F sliczny rozowy dla dziewczynki, zimowy za nieco ponad 40 zl a sprzedalam na allegro za rowne 40 ;) wgl wszystkie ciuszki, no moze nie wszystkie a wiekszoc sprzedaje drozej niz kupilam ;)

Gość ja kupilam w zeszlym
dodam ze byl to kombinezon 0-3 msce rozmiar

Gość allegrowamammmaaa
beznadziejny... twoja opinia, widziałam o wiele gorsze rzeczy :( a oczywiscie bez porównania do innych np Next są śliczne, ale bez przesady do beznadziejnych go zaliczać.

Gość a ja powiem takkk
zobaczcice sobie ile kosztują kombinezony tak naprawde bez firmowe,musicie dać ok 200zł.Firmowe 300 i wiecej.Mysle ze 39zl to dobra cena,a zdjecia są rzeczywiste,jak sie komus spodoba to kupi,moja opinia?jest ładny,każdy ma swój gust.I tyle.

kombinezon ładny , ale nie wiem czy za tyle ci pójdzie , bo wiesz teraz mamuśki musza mieć firmówki i to najlepiej jakbyś im za 1 zł oddała . Sama kupuję firmowe kombinezony dla córki , bo uważam że sa trwalsze i cieplejsze , w tym roku sprzedałam kombinezon Marquity za 80 zł , 2 cześciowy , też używany tylko przez moja córkę i kupiony jako nówka .

Gość yytytyth
takj jak ktos pisal 55-60-zł byla by cena wsam raz ,, na zdjeciu ladnie sie prezentyuje, wiec ponizej ok 60 zl nie schodź