Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VincentVega07

Fajnie jest byc singlem, ale...

Polecane posty

Wlasnie, ile mozna?;p Fakt, lubie byc singlem bo nikt mnie nie ogranicza, chodze gdzie i z kim chce, imprezuje kiedy chce, nikt mnie nie ogranicza...Ale kiedy czasem wracam z pracy widze pary ludzi trzymajacych sie za reke...widac, ze jest im dobrze ze sobą. Moga na siebie liczyc, w gorszych chwilach jedno drugie pocieszy. A i co raz czesciej odczuwam potrzebe bliskosci drugiej osoby, kogos kto bedzie dla mnie oparciem. Boje sie jednak, ze jesli zaangazuje sie w jakis zwiazek moze on nie wypalic i wtedy jeszcze trudniej bedzie mi sie przelamac do bycia z kims(mialem taka sytuacje i na chwile obecna bycie singlem to obecny, jedyny zdrowy wybor).

Gość Dasertyn
Co to znaczy "może on nie wypalić"?

Gość Martynka_lat_17
Różnie to bywa. Ja np jestem jeszcze niepełnoletnia, ale nie niedojrzała. Mam chłopaka starszego o dwa lata. Spotykamy się odkąd skończyłam 14 lat, czyli od 3 lat. Dla was może być to dziecinny związek, ale naprawdę planujemy już wspólną przyszłość. I kocham go, ale jak pomyślę, że on jest pierwszym i ostatnim i nikogo już nie spotkam... :(

Chodzi o to, ze sie zaangazuje w pelni i nagle wszystko sie skonczy...Mialem juz taka sytuacje i wstyd sie przyznac ale troche sie boje powtorki z rozrywki...Ale z drugiej strony jak nie sprobuje to sie nie przekonam...

Gość meiling
codziennie podejmujemy jakieś ryzyko...wychodząc rano z domu, nie mamy pewności, że po południu do niego wrócimy...ale jednak wychodzimy. Każdy z nas musi sobie sam odpowiedzieć co jest dla niego ważniejsze: luz singla czy ryzyko założenia rodziny. Byleby za długo nie czekać...później jest o wiele gorzej....

Gość Dasertyn
Najlepiej dla Ciebie będzie, jeśli zaakceptujesz fakt, że nie ma nić pewnego w związkach między ludźmi i w każdej chwili kobieta może Cię opuścić, bo ma do tego prawo

Vincent jak znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie , to daj znac . Tez szukam tzw normalnych ludzi , tylko ze ja prawie ryczaca 40 stka haha wiec zupelnie przechlapane.

Gość wildbitch19
Byc moze i fajnie ale jednak lepiej jest miec ta bliska osobe do ktorej mozna sie przytulic itp.

Gość bredzeniem oblakanych kobiet
typowe 90% tematow dotyczace singli jest zakladane przez kobiety czego to dowodzi ze tylko laska ma parcie na zwiazek bez niego nie potrafi egzystowac :O