Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zieloonka

Dziecięca uroda!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Witam Was w tym dziale poraz pierwszy :) Ratujcie, bo juz chyba oszaleje. Mam 24 lata, 147 cm i ważę 33 kg! O nie nie, nie jestem anorektyczką, lubię jeść, duuużo jeść..ale nic we mnie nie włazi ;/ taka przemiana materii Próbowałam z dietami, ćwiczeniami, no nic. Na dodatek przy tak niskim wzroście mam strasznie dziecięcą twarz, zero zaostrzonych rysów na buzi. Okrągła, puca twarzyczka. reguluje brwi, robie ciemną hennę, ścięłam włosy na krótko ( już trochę odrosły ) pomalowałam na ciemny brąz, czarny nawet przez myśl mi nie przchodzi, kiedys pomalowałam, ale dosc szybko mi sie nudzi kolor, wiec czarny odpada. Mam dość obfity biust( jedyny plus ) Regularnie chodzę na szpilkach, staram się jakoś wyciągać te rysy brązerem czy coś. Ale nic nie idzie. Moja chrześnica ma grubsze nogi i ręce niż ja, a ma 5 lat.!!! to jest szokujące. Popadałam już w depresje przez to. Nikt nie traktuje mnie poważnie, podrywają mnie dzieci z gimnazjum! Zostałam ostatnią panną w rodzinie, tylko dlatego że nikt nie zwraca na mnie uwagi, a co za tym idzie wciąż jestem sama. Pomóźcie, jestem tak bardzo chuda i nic nie mogę z tym zrobić, a lekarze odpowiadają tylko " taka Twoja natura ", do tego bezpłodność i brak widzenia w oku lewym. Kto by chciał być z taką dziewczyną, czy już na zawsze moja naturą jest wynik "wychudzenie" w BMI??. Nie tak chce żyć...

Gość hiuhiu
kazda potfora znajdzie swego amatora:) i nienarzekaj bo male jest piekne ja mam akurat 154 cm wzrostu ale tez zato mam duzy biust;P i na szpilkach niechodze

małe jest piękne owszem, ale nie kości w wersji Junior, przyznaj sama, czy w wieku 24 lat chcesz byc podrywana przez gimnazjalistów?

Nie ma w tym nic fajnego, tak wiem większość napiszę że ciesz się póki młoda, później już tylko zmarszczki, ale co ja do cholerci mam z tego życia? Robie co tylko się da, nikt nie chce pomóc, udzielcie jakiś rad, pomóżcie..

Gość ffxfgxx
nie jestes anorektyczna ale zapewne chorujesz na karlowatosc/liliputyzm

od 8 do 16 roku życia byłam leczona hormonami wzrostu, nic nie pomagały, w gimnazjum wygladałam DOSŁOWNIE jak przedszkolak. Stwierdzono niedorozwój przysadki mózgowej i tyle.