Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JuFlajSolHaj

Czy Wam się powodzi?Szczerze.:)

Polecane posty

Gość JuFlajSolHaj

Witam wszystkich. Gdy chodzę po miescie to widzę że polakom coraz lepiej sie powodzi.. Dużo nowych czesto drogich samochodow, garniturki ..polki ubieraja sie w drogich sklepach,fryzury..itp. Stać nas też na drogie jedzenie i kurcze ja niewiem

Gość jhghghghgh
jak kradną to im sie powodzi ;)

Gość zuzizak
albo jak ciężko zapierdalaja w pracy, to tez im sie powodzi, lenie maja przesrane.. to prawda moga tylko innych wyzywac od złodziei

Gość szukajaca pracy załamka i nerw
nie powodzi...

No ja się nie skarżę, poprednie lata miałam harówę, 2 etety nawet ponad. Słaniałam się na nogach, podobno byłam cieniem człowieka:o Teraz mam mniej, oddałam obowiązków i zamierzam pozyć. Ale nie stresuj się tak, jak to inni maja swietnie, wiekszość Polaków jest zadłuzona po uszy. ja przez moją pracowitość nie ma zlotówki kredytu, a mam nawet dużo. Ale teraz umiar i dla sibie czas:)

Raz jest lepiej, raz gorzej, ale generalnie poziom życia wzrasta cały czas. Na pewno jest lepiej niż jeszcze 5 lat temu.

Gość miałam masę kasy
ale wóda i hazard mnie okradły:( dzisiaj mam niewiele jakieś 50 000tys mi zostało😭

Gość raczej słabo, stać mnie tylko
na podstawowe potrzeby, ale mimo to jest lepiej niż pare lat temu. daleko jednak do tego, co było w latach 90. wtedy był jako taki luz finansowy

Gość JuFlajSolHaj
No tak tylko mi na przyklad sie nie powodzi ,jestem po studiach i nie moge znalezc pracy,mieszkam na pokoju w ktorym sa fatalne warunki I wiem ze macie to gdzies ale to jest nie sprawiedliwe

Gość raczej słabo, stać mnie tylko
co prawda lepiej niż pare lat temu, ale w porównaniu z ostatnim rokiem gorzej jednak

Nie narzekam, ani trochę :) a czy ludziom sie powodzi... 29 % żyje w niedostatku 17 % żyje w permanentnej biedzie 50 % osób pełnoletnich nie ma żadnych oszczędności kolejne 30 % nie dość, że nie ma nic odłożone, to jeszcze jest zadłużona tyle statystki... a będzie gorzej, niewątpliwie 🖐️

Obejrzyjcie sobie program w TVN24 w sobotę albo niedzielę po południu leci, nazywa się "Ciąg dalszy nastąpił". Pokazują tam wiadomości sprzed 10 lat i wracają do tego teraz. Jest ogromna różnica. Polska wtedy wyglądała jak teraz Białoruś, więc obiektywnie rzecz biorąc, nastąpił postęp duży.

Nie przesadzam, sama byłam zdziwiona, bo nie pamiętam żeby było tak źle. Obejrzyj to się przekonasz.

Gość ollaaaaaaaaaaaaaaaaaa
powodzi się dobrze.

Gość taka draka nijaka
Mi sie bardzo dobrze powodzi chociaz jestem samotna mama. I chodze w na prawde dobrych ciuszkach.