Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kalkatka

nie jest gotowy...i boi się;p

Polecane posty

czesć chciałam opisać pewna sytuacje i spytac co o tym sądzicie ,otóz od jakiegoś czasu spotykałam się z chłopakiem -on od początku dawał jakieś aluzje,że to nie tylko ma być kumpelstwo ale coś więcej tzn komplementy,różne podteksty no i przytulenia,łapanie za rękę.Ja nie odwzajemniałam tego tak bardzo, tzn nie uciekałam od przytulenia no ale sama nic nie zaczynałam.Ogólnie Bardzo się różnimy ,jesteśmy przeciwieństwiami,więc nie planowałam z nim jakiejś przyszłości bardziej byłam ciekawa tych różnic między nami. A koleś ostatnio spytał kiedy wkońcu się pocałujemy bo juz kolejne spotkanie i nic , gdy nie wyraziłam większej chęci,uznał że jest niegotowy do związku,że się boi że coś nie wyjdzie,że myśli o byłej z którą niedawno zerwał (ale nie chce do niej wrócic) że nie chce mnie zranić itd.chociaż podobam mu się i miło spędza ze mną czas... i co myslicie o tak nagłej zmianie frontu?zważywszy na to,że to on robił aluzje do związku... ja mam swoją teorie,ale chce skonfrontować z innymi sorry ,że takie długie;)

Myślimy, że powysilał sie trochę, włożył jakąś tam energię w związek i nic nie zyskał w zamian. Pomyślał, pomyślał i stwierdził, że znajdzie sobie łatwiejszą, dla której nie będzie musiał aż tak się męczyć, by poszła z nim do wyra. Generalnie, to myślimy jeszcze, że pajac z niego;). Do widzenia:)

dzięki za odp:) a zdołowałoby was coś takiego? utrzymywałybyście z nim nadal kontakt? w sumie wyszło ,że mnie spławił;)

Gość tekla-kla
chłopak odpuścił, nie byłaś zainteresowana to dał sobie spokój po prostu. A co, teraz szkoda że już się nie stara? Mimo, że ty go nie chcesz, to on powinien dalej skakać wokół ciebie?

nie, bo wcale nie byłam az taka zimna;p chodzi mi o nagłe twierdzenie,że nie jest gotowy do związku, mimo że sam od początku łapał i obejmował i chciał całować...czyli wychodzi ,że tylko na tym mu zależało tak? a z tym ,że się boi związku to kulturalne spławienie i tyle

Ale mam nadzieję że nie żałujesz teraz tego palanta. nie myślsiz sobie np, och mogłam się zgodzić, bo on taki cudowny,i głupia jestem bo przeciez ma swoje potrzbey. I ma rację spotykamy się już (wstawić czas) i już powinniśmy się pocałować, a ja jestem taka zimna ryba i mogłam być cieplejsza, no nie czułam tego kompletnie i w ogóle jakoś dziwnie się czuje ale gdzie ja teraz kogoś znajdę... no i tak :)

nie, nie takiego podejścia nie mam:) jeszcze sobie wyrzucam,że sie dalam przytulić, no ale to juz po ptakach:) tylko się zastanawiam,czy utrzymywać z nim stosunki koleżeńskie czy nie i pytam co wy kobiety o tym sądzicie:) olałybyście dziada?;p

Gość LoOoOsEr
Chciał sobie poruchać, a że się nie dajesz to chce odpuścić i szukać łatwej panienki. Wielu facetów obecnie nie ma honoru i myśli tylko członkiem. Pozdrawiam.

Troche nie rozumiem. Zamierzasz po takim zachowaniu dzwonić do niego i udawać koleżankę? Po co? Myslisz że on zadzwoni? Wątpię.

nie wiem, tak na zasadzie,że ta jego niegotowość mnie nie interesuje,bo jak mówiłam, nie wiązalam z nim przyszlości czy coś... a nie odzywanie się może pokazac jakby mi zależało;) ale masz racje, zresztą zachował się jak palant bez dyskusji... myślenie czlonkiem to fakt, ale aż tak jawne?:P

Chyba odzywaniem sie pokazesz jak ci zalezało. on pomysli ze ci się zrobiło żal i bedzie gledził daelj jaki to niegotowy, bo będzie myślał ze się nabierzesz. Nic nie rób.