Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhjhghgh

studia oreintuje się ktoś???

Polecane posty

Gość jhjhghgh

Czy biorąc dziekankę na 1 roku, bo nie zaliczyło się wszystkiego jest szansa, żeby dostać od dziekana zgodę na rozpoczęcie innego keirunku zaocznie? jest szansa?

Gość i co z ta
babcia,da pieniadze?:D

Gość Kasia .....................
na pierwszym roku nie ma dziekanki, mozesz jedynie powtarzac rok...

Gość jhjhghgh
u mnie jest

hm...to prywatna uczelnia? Na UAM pierwszaki musialy miec czyste konta, zaliczenia warunkowe byly dopiero od drugiego roku, tak samo z dziekanka. Wyjatkiem od powyzszego byla jedynie ciezka choroba, dlugi pobyt w szpitalu, ktory uniemozliwil zaliczenie sesji. A i w tym wypadku odbyla sie rada wydzialu, aby taki przypadek przeglosowac.

Gość jhjhghgh
państwowa uczelnia i na pewno jest możliwość wzięci dziekanki, dowiadywałam się i tak samo można warunek, ale do tego tylko jeden przedmiot się kwalfikuje. Mogę wziąć normalnie dziekankę i awansem max 4 przedmioty z II roku :) Ale moje pytanie jest trochę inne, jak w temacie i 1 poscie :)

hm, watpie... Zeby studiowac dwa kierunki jednoczesnie trzeba byc naprawde dobrym studentem. A Ty, zdaje sie, nawet z jednym masz problem. Dopoki nie wyjdziesz na prosta u siebie, watpie zeby dziekan wyrazil zgode na drugi kierunek. Ale wszystko zalezy od uczelni. Jesli zalezy im tylko na kasie, ktora placisz, a w wypadku odmowy bedzie jasne, ze odejdziesz, moga sie zgodzic.