Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleksy

POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość oleksy

Miesiac temu po klutni jakich wiele , zerwala zemna dziewczyna , myslalem ze to tylko ciezki foch bo wczesniej tez zemna zrywala ale na drugi dzien po glębszej rozmowie wszystko wracalo do normy , ale teraz tak nie bylo . ("jestem" "bylem" z nia okolo 5 lat) Prawie woglule nie rozmawialismy ze soba , a mieszkamy razem , oficjalny jej powod to , ze jestem nie dojrzaly i nie ogarniety dla niej.Po okolo miesiacu zaczelem spac z nia , ale do niczego nie dochodzilo bo byla zimna jak lod :/ Z dnia na dzien coraz wiecej rozmawialismy ze soba , mowila zebym zostal jej najlepszym przyjacielem:/ Baaaardzo ja kocham i nie mogl bym byc z inna!!!!!!! Nie zdradzam , nie pije , nie bije , ta dziewczyna jest dla mnie wszystkim. Mowila ze mnie kocha , ale chce zebym zmienil pare rzeczy w sobie , bo teraz nie widzi we mnie kandydata na meza:/ Wiec zaczolem powoli zmieniac sie , . bardziej myslec o przyszlosci , nie wydawac pieniedzy na glupstwa , zapisalem sie na silownie.Dalej spimy razem i czuje ze powoli wszystko staje sie jak dawniej:) Jestem teraz mocno zazdrosny , boje sie ze ktos inny mi ja odbieze :/ Jestem swiadomy , ze to wszystko jest z mojej winy bo prawde mowiac zle ja traktowalem , nie kupowalem kwiatow , woglule nie bylo we mnie nic z romantyka. To jest moja pierwsza dziewczyna i mam wielka nadzieje ze ostatnia.W koncu przejrzalem na oczy , teraz bardziej ja kocham , baaaardzo chcialbym ja przytulic:/ Na razie jest jak jest , ani lepiej ani gozej :/ Nie wiem co mam robic:/

Gość ladnie sie przedstawiacie
dlaczego robisz tak wstrętne błędy ortograficzne ?:o

Oleksy zajmij się lepiej pracą w komisjach. Podobno bywałeś tam rzadziej niż Czarnecki na obradach europarlamentu.

Gość oleksy
Przepraszam za bledy !!!!!!! Pisze tutaj aby ktos wyrazil swoja opinie a nie zeby jakis pajac pisal o polityce!!!!!