Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfeegfgfr

ile za wynajecie mieszkania.

Polecane posty

Gość rfeegfgfr

powiedzcie, za ile wynajac mieszkanie 2-pokojowe z jedna lazienka, 38m kw, calkowicie umeblowane, w wierzowcu, pokoje i kuchnia mialy remont rok temu, panele na podlogach, kuchnia, przedpokuj i lazienka w kafelkach...standart no taki sredni, ale w bardzo dobrej lokalizacji, wszedzie blisko, super polaczenia komunikacyjne. Dalam cene 1600 juz bez dodatkowych oplat, ale niema chetnych. Dodam ze to wrocław.

w Wawie wynajmuje sie mieszkania 2 pokojowe w centrum za 2 tysie wiec co w takim wrocławiu ma być za 1600 i nie w centrum? nawet metra tam nie macie

Gość rfeegfgfr
nie centrum ale takie miejsce ze jest bardzo dobra lokalizacja, duzo nr autobusow i tramwaji, niedaleko galerie, sklepy....no wszedzie blisko i b. latwy dojazd.

Hmm, 38 metrów to dość mało, plus, jak sama napisałaś, standard średni. No ale lokalizacja ratuje... Jednak skoro nie ma żadnych ofert, może warto spuścić z ceny?

Gość też wynajmuję
Ale nie ma chętnych nawet na oglądanie? Czy przychodzą, oglądają i nic? Dajesz ogłoszenie w internecie ze zdjęciami? Czy w gazecie? Jeśli w internecie to codziennie podbijaj ogłoszenie, nie rezygnuj też z gazet z ogłoszeniami, ja na wiosnę nie mogłam wynająć przez dwa miesiące, ale teraz powinno pójść jak świeża bułeczka.

Gość rfeegfgfr
tylko w necie daje, nie mam aparatu wiec bez fotek

Gość też wynajmuję
Ja takie mieszkanie - 38 metrów, dwa pokoje, kuchnia, łazienka, częściowo umeblowane, na zamkniętym osiedlu dobrze skomunikowanym z centrum i z metrem, fajna okolica - wynajmowałam zwykle za 1500 zł plus opłaty, ale wyłącznie wtedy jak podpisywałam umowę we wrześniu. Ostatnio zwolniło się w zimie, przez dwa miesiące w ogóle nie mogłam wynająć, w końcu musiałam opuścić ponad 100 zł, ale wtedy był całkowicie martwy sezon, a nie mogłam sobie pozwolić na opłacanie czynszu do września, bo więcej bym straciła niż zarobiła na wyższej opłacie od września.

Gość też wynajmuję
Pożycz aparat, zdjęcia naprawdę dużo dają, większość osób w ogóle nie ogląda ofert bez zdjęć. Ja miałam porównanie, pierwsze ogłoszenie w tym roku dałam na gumtree bez zdjęć i po 2 dniach miałam kilka odsłon, następne dałam ze zdjęciami i po jednym dniu ponad 100 odsłon.