Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marq z Krainy Oz

Co to znaczy wyglad normalny u faceta?

Polecane posty

Gość Marq z Krainy Oz

czyli jak ma wygladac przecietny facet aby mial sznase u dziewczyn?

Gość Alojzy Gąbka
Po co o tym myśleć

Gość wildbitch19
niech dba o siebie to bedzie polowa sukcesu

Gość Eleeene
zalezy pewnie od przedzialu wiekowego .W moim to pewnie- hahhah ma byc wykapany, wlosy obciete , czyste nieprzepocone ubranie i uzupelnione ubytki zebowe. No i jakies znosne oprawki okularow. W mlodosci duzo wiecej normalny wyglad powinien zawierac. Ale poprawiles mi autorze humor :-)

Facet wygląda normalnie wtedy, gdy można z nim gadać bez rozpraszania uwagi z powodu jakichś udziwnień zewnętrznych:). Taki, co ma kolczyki powpinane, pofarbowane włosy, albo jakoś dziwacznie ufryzowane, nie ma normalnego wyglądu, hehe. Normalny podchodzi pod przeciętność. Mi bardzo podobają się normalnie wyglądający mężczyźni, których atrakcyjność wychodzi dopiero przy bliższym poznaniu. Ah, napiszę jeszcze, bo podoba mi się to pytanie:).

Gość ttttttttttttejwrru
Dla mnie normalny = przecietny = taki jak wiekszosc. Takie jest znaczenie slowa normalny. Wiekszosc facetow w moim przedziale wiekowym (po30) wyglada tak: nadwaga, lysienie, brudne pazury, smrod. GLowa wysoko i swietne sanie o sobie. Zupelnie inaczej niz kobiety... ciesze sie ze nie mam normalnego faceta.

Jak sobie przymknę oczy i staram się wyobrazić sobie normalnie wyglądającego mężczyznę, to widzę takie cuś: - facet w zwyczajnych spodniach, bez dziur, łańcuchów i takich tam popierdółek; spodnie czyste, bez obszarpanych z tyłu nogawek - koszulka, koszula, bluza lub sweter w odpowiednim rozmiarze - przyciasne wdzianka są śmieszne;) - buty męskie, odpadają jakieś srebrne adidasy i kolorowe sznurówki, no, chyba że idziemy do wesołego miasteczka;) - całość wygląda w miarę schludnie, mężczyzna pachnie, jest ogolony i ma zadbane zęby. To jest normalny wygląd, hahaha:).

Gość Eleeene
do ostatniego opisu dodalabym tez :brzuch nie moze wylewac sie nad pasek. Bo to wyglada okropnie , taki kangur z torba z przodu.