Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dwie twarze

Małolaty są kiepskimi kochankami

Polecane posty

I nic:) Takie stwierdzenie. Albo chęć wywołania dyskusji,i wysłuchania oburzenia małolat,które twierdzą że jednak są dobrymi kochankami.

znam conajmniej kilku facetów po 40tce którzy maja ładne ciała :classic_cool: choc ich umiejetnosci seksiarskich nie znam :P

"Ale mają piękne ciała" Niektóre. Ale co do reszty to raczej się zgodzę.

Gość kasztankloaczny
jak zawsze są wyjątki ;)

:D:D i zapewne bedzie tu cała masa tych wyjątków?:D

Wszystko,fajnie i pięknie,ale szkoda że młode kobiety w sprawach seksu są tak "drętwe". Co doświadczenie to doświadczenie:)

Gość pedobear.pl
(od facetów - dziewczyny małolaty są zawsze dobrymi kochankami ;D) what is so great about twenty three year olds? there's twenty of them ;) .._,,--,, ..,- ; ; ;_,,---,,_ ; ;-,.._,,,---,,_ ., ; ; ;,- , , , , , -, ; ;-,,,,-----,,,_..,,- ; ; ; ;__;-, .| ; ; ;, , , , _,,- ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; -,,_ ,,- , , , ;, ., ; ; -, ,- ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;-, , , , , , ; | , ; ;, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;-, , ,- ;,- .,- ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;- ;,,- .., ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;__ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; -, ,- ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-: : -, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; _ ; ; ; ; ;, .., ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;| : : : : : :| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-: -, ; ; ;, ., ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; -,_: : _,- ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | : : : : : :| ; ; ; | , ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;-,,_ : :,- ; ; ; ;| ..,- ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,,- , , , , ,,,--, , , , _ ; ; ; ; ; ; ; ;| ..,- ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, , , , , , , ,( : : : : :) , , , ,-, ; ; ; ; ; ; ; ;| .,- ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, , , , , , , , ,--- , , , , , , ; ; ; ; ; ; ; ;, .,- ; _, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; -,,,,---,,_ , ,_,- ; ; ; ; ; ; ; ; ; , .,--,- ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; | . . . . . . ,; , ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,_ ; -, ., ; ;,-, ; ;, ; ; ;, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; , ; ;, . . . . ., ;, ; ; ; ;, ; ; ;,-, ; ;, -- ,- ,-- , ,- , ,,- ; ; ; ; ; ; ; ; , ; ; -,,,- ; , ; ; ; ; , ;,- ; , ,-, .,- ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; -,,_ ; ; ; _,- ; ; ; ; ; ;- ; ; ; ; ;-, ..,- ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; , ; ; ; ; ; ; ; ; ;-, ,- ; ; ; ; ; ; ; ,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; |, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; -, .., ; ; ; ; ; ; ; ;, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;|..-,_ ; ; ; , ; ; ; ; ; , ., ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,.,- ; ; ; ; ; , , ; ; ; ; ; ; ; ; ;-,,,,,---,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,..,- ; ; ; ; ; ; ,- | ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; , ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,,- ; ; ; ; ; ; ; ;,- , ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,- ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,., ; ; ; ; _,,- ., ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,- ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,. ..-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;_,,- ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,- -,,_ ; ; ; ; _,,,- ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,- ..| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,,- .., ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,- | ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;| , ; ; ; ; ; ; ; ; ; -,,___ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, ., ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-.-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; , .., - ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-.-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; , ., ; ; ; ; ; ; ; ; ,,-., ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;, , ; ; ; ; ; ; ; ;,--, ; ; ; ; ; ; ; ; ; | .., ; ; ; ; ; ; ;,,-, ; ; ; ; ; ; ; ; | ..| ; ; ; ; ; ; ;,, ; ; ; ; ; ; ; ;, ..| ; ; ; ; ; ; ,..,- ; ; ; ; ; ; ; , ..| ; ; ; ; ; ;,.,- ; ; ; ; ; ; ; ,- ..,_ , ; , ;,., ; ; ; ; ; ; ; ,- ,,,,,|.| ; ; ; ; ; ; ; ; --,, ...-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,, -,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;-,, ..-, ; ; ; ; ; ,,_ ; ;-,-, .., ; ; ; ; ; ; -,__,\\--\\. -, ; ; ;,,- \\ , ,|, | -_ , , ,,,_/--

Jakie wyjątki? Się pytam?! Każda jedna kobieta która jest młoda nie dorasta do pięt doświadczonej kobiecie! Fakt,mają super ciałka,ale na tym koniec!

wszystkiego mozna nauczyc taką małolate trzeba tylko chceć :classic_cool:

cenisz technikę bardziej nad rzeski powiew młodosci?:classic_cool: Dziwoląg :P

"starsze" Panie też dysponują pięknymi ciałami. Miaem doświadczenia i doświadczonymi kochankami, i z młodymi(nawet bardzo) kobietami. Seks z tymi drugimi, to po prostu bzykanko bez polotu. Natomiast seks z doświadczoną kochanką to taka wisienka na torcie:)

a to moze opowiedz nam o tej technice?:classic_cool: jestem za mało dowiadczona 😴

czesc wrona 🖐️ jakie akwarium?? jakie rybk?? po trzydziestce zmienia sie orietnacja seksualana :classic_cool: :D:D:D tylko akwarium im zostanie ;)

Wrono, co ja poradzę na to, że jak mi coś nie pasuje, to się w owijanie bawełną nie bawię? A pokazać się mogę, jeśli naprawdę tego chcesz :)

Webster, nic nie poradze ze jestem taka ciekawa!:Pa poza tym myslałam ze tam bedzie pauka 😴...rozczarowałes mnie:P:D VG34, orientacja sie zmienia:Dpiczko na maila mi nie odpisałas