Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dwie twarze

Małolaty są kiepskimi kochankami

Polecane posty

wrona....nie odpisaałam?:P jestem czasem taka rozkojarzona 😭

czarna wrona - rozczarowalem ? hehe taa moze dam pauke w stopce i bede bardziej pasowal do twoich horyzntow

Gość Jawi
Młode dziewczyny mają ładne ciało ale dojrzałe kobiety mają swoją klasę której brak tym małolatom

V34, jak bym ci przetrzepała dupsko to nie była bys taka rozkojarzona:classic_cool: :D:P Webster, daj najpierw pauke a potem pogadamy o horyzontach :classic_cool: S_M, od jakiegos czasu rozwarzam napisanie do ciebie (((:classic_cool:)))ale szczerze powiem-wstydam sie :P:D:D

wrona lubie trzepanie tyłka ale tylko w pozycji od tyłu :P ale ty pauki nie masz 😭

Gość izunia999
Odkrycie na miarę Nobla

S_M Wrona, będziesz trzepać Veeee tyłek za pomocą strapona? to ja chcę to zobaczyć Ty to byś chciał za duzo widziec:P Tylko ja bede sie napawac tym widokiem :classic_cool::D:P

[zgłoś do usunięcia] Dwie twarze Ajron A kto tu pisze o kochance! Nawet jak jej nie miałeś to chyba masz jakieś zdanie? no własnie Ajron nikt tu o kochankach nie wspomniał :P wrona, S_M :classic_cool: juz sie od tego trzepania czerwienie :P

Webster damm nawet w bystrosci masz braki....... Co za arogancki cham :classic_cool: lubie takich :P:P musze spadac ...wiec musisz sobie mnie wyobrazic :P pa!

S_M tez uwazam ze po 40tce są fajniejsi niz 20latkowie :classic_cool: ale my kobiety rzadziej na ciała patrzymy :D:D:D:D

Ajron :O a ja myslałam ze w tym wieku dopiero poszaleję a ty mnie na odstrzał 😭