Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewereerre

Mam 158 wzrostu

Polecane posty

Gość ewereerre

chciałabym mieć 170 :(

Gość ktosiaaaaaa
to tyle co Jarosław

Gość ewereerre
Kuźniar? Pewnie tak.

Gość juy k,loo
ciesz sie ja mam 154-6 cm wzrostu

Gość wwwwwwwwwwwwwista wio
ja mam tyle samo i ejstem ogromnie zadowolona ze swojego wzrostu bo jak zauwazylam mezczyzni wolą takie drobne i szczuple dzieczyny:D

nie chce Cie dolowac, ale kiedys ogladalam taki program o chirurgi plastycznej i tam lekarze mowili, ze w obecnych czasach jedyna 'rzecza', ktorej zmienic nie moga jest wzrost

Gość ewereerre
No ale ciuchy lepiej leżą na takich wyższych :(

Gość juy k,loo
e tam pirdolisz ciesz sie:D osttanio sie mojego zapytalam czy niewolalby wyzszej a on mowi ze nie bo kobitka musi byc drobna a nie obejmowac jak zyrafe tez wolalabym miec dlugie nogi ale coz za to mam duzy biust

Gość ewereerre
Ja do swojego wzrostu mam nogi ok, ale wiadomo, będąc wyższa miałabym je dłuższe. No i wydaje mi się, że wszystko lepiej na takiej wyższej (170 to znowu nie jest bardzo wysoka dziewczyna) wygląda. Albo nawet 165. A nei 158 :O

Gość wwwwwwwwwwwwwista wio
ze niska nei znaczy ze ma krotkie nogi. Mala tez moze meic dlugie nogi oczywiscie proporconalnie do swego ciala. tak samo duza moze miec krotkie bleee

Gość ewereerre
Biust mam mały :D Ale proporcjonalny, filigranowa jestem, szczupła, drobna itd...

Gość adsretre
wysokie laski sa straszne. Nie ma to jak kochane male filigranowe:D

Gość Forever ever forever ever
Ja mam 173 i nie wygladam strasznie ładnie wygladam w sukienkach spodenkach i ogólnie jestem zadowolona z wzrostu i figury, bo jest proporcjonalna. Nie chciałabym być ani cm wyższa ani niższa. Choć kumpela mi ciągle dogaduje że "za h*** nie chciałabym być tak wysoka jak ty " lub "gdybym była taka jak ty to w Życiu! Bym szpilek nie nosiła!" nie rusza mnie to. Autorko ważne są proporcje nawet mimo niskiego wzrostu można mieć figurę jak modelka choćby jak Eva Longoria. Zawsze możesz sobie sprawić ekstra szpike jakich już dziewczyna mojego wzrostu nie nałoży. Pozdrawiam

Gość Forever ever forever ever
Ha ha ha jakby ktoś mi wręczył pumeks to bym mu nim twarz wyszorowala. Ich pięty ich sprawa no ale jak tak bardzo chcesz zmieniać świat to powodzenia.

Gość Navya
mam tyle samo ,a powodzenie u facetów mam duże . większe niż niejedna moja wysoka koleżanka :P zreszta ubiore buty 10 cm i już mam prawie 170 liczy sie nie wzrost ,ale buzia , figura ,proporcje

Gość ale.....
:D to zawsze NISKOPODWOZIOWA :P :P :P

Gość mam ponad 190 cm
wzrostu i gardzę liliputami :D

Gość ach!!!!!!!!!!!!
masz pewnie inne zalety :) ja jestem w dobrej sytuacji 175 cm. figura proporcjonalna, długie nogi i KONIECZNIE wysokie obcasy :)

Gość aha ii ach
ja mam mniej 😭 co do tych "niskopodwoziowych", to nie zalezy od wzrostu ale od proporcji. Znam wiele wysokich niskopodwoziowych, śmiem nawet twierdzić, ze wiecej wyższych dziewczyn ma stosunkowo krótsze nogi :P sama mam w bliskim otoczeniu dwie kobiety wyzsze, a ich nogi sa takie na długosc jak moje.

Gość efergfergfrgergrgr
sam wzrost czy niski czy wysoki Ci urody nie zagwarantuje wysoka może wyglądać jak kobyła lub niezgrabna zyrafa ,a niska jak tłusta kulka ale może być tez tak ,że wysoka może być łądna jeśli wygląda jak modelka ,a niska może być szczuplutka z ładną figurą i buzią ja sama mam 165 i jestem zadowolona ;) ale czytałam gdzieś ,ze przewagę mają te niższe wg badań ,ale to oczywiście zależy od całokształtu . nic sobie wzrostem nie nadrobisz jeśli miescisz sie w normach powiedzmy 155 -175 możesz być atrakcyjna i tak i tak

Gość fdsfds
cichopek ma 158 cm wzrostu

Gość z nikąd jej nie czerpie
ja równiez mam 158cm wzrostu i w ogóle nie widze w tym problemu. w ogole nie rozumiem, jak ludzie moga sie przejmowac tegop typu pierdołami. Gdybym miała 140 albo 190 to bym sie przejmowała, bo to dziwne i niewygodne, ale 158 to jest najzwyklejsza kobitka i nie wiem z czego robic problem.

Gość efergfergfrgergrgr
,,nie chce Cie dolowac, ale kiedys ogladalam taki program o chirurgi plastycznej i tam lekarze mowili, ze w obecnych czasach jedyna 'rzecza', ktorej zmienic nie moga jest wzrost" nie jest to już prawdą bo można już teraz wydłużyć nogi nawet dla własnego kaprysu do nawet 10 cm bo czytałm o tym artykuł ,ale osobiście jeśli ktoś nie ma bardzo niskiego wzrostu lub krótszej nogi uważam to za głupote