Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość superolivcia

WĄSKIE USTA - CZY WASZYM ZDANIEM TO DUZY DEFEKT? JAKIE SĄ WASZE USTA?

Polecane posty

Gość superolivcia

czesc, kobietki;) chciałam zapytać się was i doradzić...otóz mam wąskie usta- a zwłaszcza górną warge...w zasadzie to moj jedyny "defekt"... mam duze oczy, gładką cere, jstem wysoka i szczupła...mam 18 lat. jestem podobna do mojej mamy, ktora tez ma takie usta- i mowi , ze NIGDY nie miała kompleksu małych ust. Mówi, ze teraz jest taka moda, zeby usta były wielkie (angelina joile, i inne gwiazdy) ...ale kiedys jak miala w klasie (jak była młodziutka) taka dziewczyne z bardzo pełnymi ustami to wszyscy jej dokuczali...a dzis raczej by sie zachwycali...ale wiecie- mama moze tak gada, zeby mnie pocieszyc- w koncu jestem jej corka;)... a jakie jest wasze zdanie? czy macie duze usta?

Wydaje mi sie że gorszy jest wielki nochal albo liche włosy :) wąskie usta da się powiększyć optycznie np jasnym błyszczykiem L( Ja mam przeciętne usta, raczej nie wąskie.

Gość superolivcia
ojjj... ale jestescie kochane...

Gość tak teoretycznie
tak uwazam to za defekt,ale takie jest zycie. ja mam w maire pelen usta a,le mam np. szeroki nos ,wiec jak sie malujesz to nalezy podkreslac twoje ''dobre'' cechy np. u mna to oczy i usta. wg mnie najelepiej w ogole nie malowac waskich ust, ewentulanie tylko jasnym blyszczykiem o jakims naturalnym kolorze. ale bron boze jakies czerwienie itp.

Gość tak teoretycznie
dobra- nie oklamujmy sie tutaj- jasny blysczyk wcale nie zrobi jakies roznicy , usta wcale nie beda wygladac na wieksze bo posmarujesz je blyszczykiem . jak ktos ma waskie usta to nic mu/jej nie pomoze.

Gość superolivcia
wiecie, np. wszedzie pisza ,ze faceci zwracaja uwage na usta...jest to strefa erogenna... wydaje mi sie ze bardziej patrza na usta niz nos czy włosy:(

Gość superolivcia
jak smaruje błyszczykiem to nie są większe:( jedyne co na nie kłade to pomadka nivea...ale wole ich nie podkeślać

Gość takie wąske usta to oznaka
wredoty ,przebiegłości i paskudnego charakterku ... Moja tesciowa i szwagierka takie mają -tesciowa to nawet taką kreske ma nie usta :O :O -wredota pospolita !

Gość hbhbhbhb
waskie usta sa brzydkie

Gość tak teoretycznie
nie powiedzialabym ze faceci bardziej p[atrza na usta, na pewno jak juz na cos patrza to : 1.cycki 2.dupa 3.twarz 4.sylwetka 5.i dopiero duperele typu wlosy, oczy ,usta jak masz np,. wyjatkoow ladne wlosy ,to faceci zrowca uwage na twoje wlosy i nie bede myslec o ustach itp.

"takie wąske usta to oznaka wredoty ,przebiegłości i paskudnego charakterku ... Moja tesciowa i szwagierka takie mają -tesciowa to nawet taką kreske ma nie usta -wredota pospolita !" I to właśnie jest fajne :D

Gość ojjjj mi sie to nie podoba
niestety

Gość gość
moim zdaniem niewielki to defekt, ale dla mnie ... nie był on taki mały.. dlatego zdecydowałam się na makijaż permanentny ust w make up 4 ever Aneta Budzińska Dostatnia.. wspaniała kosmetyczka, która przywróciła życie moim ustom... naprawdę gorąco polecam tą metodę

Gość gość
Napompuj sobie. Waskie usta sa brzydkie stare baby takie maja i kojarza sie z wrednoscia. Ladne sympatyczne osoby mają srednie usta lub wieksze a nie takie kreski

Gość gość
Moje usta po powiększeniu ich kwasem hialuronowym wyglądają świetnie. Są teraz pełne i nie wyglądają tak wąsko jak wczesniej. Zabieg powiększenia wykonałam w Mielcu u doktor Szczepańskiej. Lekarz zna się na rzeczy i wykonał doskonale zabieg.