Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiloMINEK

Badanie kau u niemowlaka..

Polecane posty

Gość kiloMINEK

jutro musze do 11:00 zaniesc prube kau od mojego 6 miesieczniaka ale nie wiem czy rano zrobi kupke zanim wyjdziemy dlatego wziela bym z kupki dzisiejszej jak dziecko zrobi czy musi to byc "swierza" kupka ?

Gość grrrrrr................;
CZEGO ????????

Gość KrystianMam!
Kobieto!!! Chodziłaś do szkoły? Uczyłaś się ortografii? I tacy dysortografii mają dzieci, smutne.

Gość KrystianMam!
Jestem rozczarowany. I dziwimy się jak ludzie piszą... skoro w internecie tacy ludzie się wypowiadają. Potem ten temat przeczyta gimnazjalista i też będzie "swierza". "kau" i "pruba"... szkoda, że jeszcze nie "mósze"

Gość kiloMINEK
Po pierwsze to nie mieszkam w polsce i niestety zadko po polsku pisze!po drugie ciekawe czy wy wszyscy potrafilibyscie pisac perfekt w innych jezykach jakbyscie w tym kraju praktycznie wogole nie wychowali ?! PS.dzieki za odpowiedzi.

Gość hehehe......
To zapytaj na forum obcojezycznym, w tym kraju w ktorym mieszkasz :D

Gość KrystianMam!
A w jakim języku mówisz?

Gość jhdjsdhgsjhdg
Wy wszystkie świetnie znacie się na ortografii za to inteligencji i wyczucia provo za grosz nie macie;). Ktoś kto naraz robi aż tak nieprawdopodobne błędy nie istnieje i jak widać ktoś robi zakłady i wymyśla coraz to bardziej nieprawdopodobne tematy i z niedowierzaniem czeka ile weźmie je na serio....a tu proszę:D

Gość i tu cię rozczaruje
bo swego czasu na allegro była aukcja: Spszedam łurzeczko dziecience" To byl hicior, a sprzedający autentyczny nie żadna prowokacja.