Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cavollla

niesamowity prezent dla chlopaka

Polecane posty

Gość cavollla

Jesteśmy razem od lipca, a zbliżają się jego urodziny (ma 21 lat, ja 18) i nie za bardzo mam pomysł co mogłabym mu kupić. Oczywiście nie chciałabym, zeby było to coś tak oklepanego jak kubek/koszulka/poduszka z nadrukiem/perfumy itp. Niekoniecznie muszę mu coś kupować, mogłabym też zrobić własnoręcznie, tylko CO? Jego największą pasją jest wspinaczka - skałki w górach i ścianka wspinaczkowa, temu poświęca najwięcej wolnego czasu, moze cos zwiazanego z jego hobby? Macie jakiś pomysł co to mogłoby być? Jaki wy dalyscie prezent, z którego was facet byl najbardziej zadowolony? Może mi coś podpowiecie?

Moze kup mu jakas gore, a jak Cie nie stac to raki :) P.S. Raki zawsze mozecie pozniej zjesc - tworzac romantyczna kolacje.

Gość cavollla
haha, z tymi rakami faktycznie dobry pomysl! zastanowie się, dzieki! tylko w sumie to on jest mistrzem kuchni, ja co najwyzej jajecznice moge usmazyc ;p

Mam nadzieje, ze tej jajecznicy nie czynisz z tego, co (kogo) masz pod reka! ;) A posiadasz jakies mocne strony?

Gość dsgjtryjry
kup mu jakis bryloczek w ksztalcie ekspresu do wspinania? :)

Gość dsgjtryjry
ma juz takie 3.. co do jajecznicy, to mysle, ze najbezpieczniej jest, kiedy robie ja tylko z KURZYCH jaj..

To moze w ksztalcie ekspresu do kawy? - pewnie takiego nie ma ani jednego :) ... i by pasowalo do Twojego nicku ... cavo :)

Gość co to za forum
To jest forum erotyczne, no nie? Rozumiem, że oczekujesz propozycji w tym guście. Ja lubie dostawać prezenty, ale niekoniecznie materialne, np.: zabierz go na długą randkę (kino, spacer, restaurecja). I najważniejsze: bądź seksowna. Załóź dopasowaną tunikę pięknie podkreślającą figurę. A pod to nie żadne spodnnie/legginsy, tylko bodystockong u buc wu eceh, oczywiście dopełnione szpilkami. Jak facet cię w tym zobaczy, a potem w pdpowiednim momencie znajdzie dziurkę w kroku, to nie zapomni tych urodzin do końca życia. Mogą być warianty. Jak tunika nie jset za krótka, albo jesteś odważna to zastąp bodystocking pończochami, oczywiście nic więcej. Faceta najpierw powlai jak zobaczy ciebie w tunice i rajstopach, potem okaże się, że to nie rajstopy tylko pończochy, a na koniec, że to wszystko, co masz na sobie. Jak to mało, to zrób mu pokaz masturbacji w restauracji zakończony seksem w parku wieczorem.

Gość niezaspokojona koteczka @
Miałam kupić ją swojemu facetowi na urodziny, ale kupię sobie :D http://bestsellery.net/Bear-Grylls-Szkola-Przetrwania-Kultowy-Poradnik-Survivalowy.html :D Oglądałam dzisiaj dzisiaj recenzję na temat tej książki i fajne to jest :D Może to mógłby być trafiony prezent dla twojego chłopaka ? I oczywista oczywistość -seks full wypas obowiązkowo jako załącznik do prezentu :D

Gość marcelkasiak
Sama powinnaś najlepiej wiedzieć co on najbardziej lubi. Mój kolega dostał od swojej dziewczyny to - http://prezentmarzen.com/lot-poduszkowcem-w-olsztynie/ Marzył o tym od dawna ;-) Tak więc to kwestia tego, czy jesteś w stanie spełnić marzenia swojego faceta :D

Gość gość
Jesli masz 18lat i pytanie zadajesz na forum erotycznym to moze jakies erotyczne gadzety plus paczke prezerwatyw?

Gość gość
Dziewczynę do trójkąta. Ewetntualnie zrób mu pokaz masturbacji, a potem loda z połykiem. Faceci lubią takie rzeczy.

Gość gość
Poduszki ze zdjęciem kosztują na Empik Foto dosłownie śmieszne grosze, więc może nimi się zainteresujcie? Jedyne Twoje zadanie, to wrzucenie zdjęcia online, wybór konkretnego projektu, a dalej to już odbierasz bez płacenia za przesyłkę w salonie Empiku. A akurat takie prezenty są rzeczywiście mocno praktyczne.