Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjjlkj

no ta dziewczyna jest niestabilna emocjonalnie..:/

Polecane posty

Gość lkjjlkj

no przeciez brak słów...W pracy mamy nadmiar roboty kazda minuta wazna...najwiecej roboty jest od rana.A ona dzwonio do szefa o 8 rano z histerią że będzie na 10bo musi iść z jakimś kocurem do weta bo szła do pracy i zobaczyla jak wpadł pod samochód...Jak szef uslkyszał te histerie to oczywiscie sie zgodził,a ona potem zostala dłużej..Przyszła oczywiscie zaryczana po tych traumatycznych przezyciach:O Co ztego ze zostala duzej jak najwiecej roboty jest rano i my zapieprzalysmy za nią..On tez nienornalny ze sie zgodzil.Powinien wypieprzyc te histeryczke

Gość lkjjlkj
dodam ze to nie byl oczywiscie jej kocur tylko jakis bezpański

Gość lkjjlkj
zrobilam sie zielona z zazdrości i teraz nie wiem co robić, bo ten kolor nie chce zejść... :o

No ta, powinna go zostawić niech zdycha, co ciebie jakis kot obchodzi :/

Gość lkjjlkj
mogla zadzwoni do schroniska albo towarzystwa opieki nad zwierzetami to by przyjechali:/

juz pisalam ci wczesniej ze kobieta jest wrazliwa a nie niestabilna :/ Twoj problem, swoje odpracowala i przy okazji pomogla kocurkowi.. Ty bys go pewnie rozjechala :/

Tak oczywiście, każdy ma w tel. książke telefoniczną, fajnie się zachowała, jeżeli tego nie rozumiesz to już twój problem.

Gość talantula
ja rozumiem ze kolezanka potrzeba byla w pracy,ale kot potrzebowal pomocy,ja tez pomagam bezpanskim kotom,przygarniam wyrzucane kocice,co chwile nowe i szukam im domu,bo nie jestem w stanie finansowo i czasowo podolac,jedna jest bez nogi,koszty leczenia pokrylam,,,,i nie czuje sie "wyjątkowo" ze mam serce dla zwierzat,ale jest potrzeba pomagam,tez mialam taka sytuacje ..ze dzwonilam do pracy ze z pokieraszowanym kotem jade do weterynarza,co ja tam przezylam,ile naogladlam sie cierpiących zwierzat..to szok,miejmy serce dla zwierzat,nie robmy mi krzywdy bo to tez swiadczy jakimi jestesmy ludzmi..