Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x.ly.z.

siada mi psycha mam obsesje

Polecane posty

Gość x.ly.z.

mam obsesje na punkcie nowego domu. Jest to moje największę marzenie w życiu. tak bardzo pragnę mieć swój dom.cały czas myślę o tym, wyobrażam sobie jakby wyglądał w środku, na zewnątrz, oglądam projekty. Mam już wszystko zaplanowane, wiem jakbym chciała żeby wyglądał, wyobrażam sobie że śpię w swojej sypialni albo gotuję w pięknej kuchni. myślę o tym codziennie. nie wiem jak zdobyć pieniądze. gram w różne gry np w lotto. Jestem załamana że nie potrafie zrealizować swojego marzenia. tak bardzo o tym marzę. Jest opcja żeby zamieszkać po ślubie z mężem u jego rodziców. Ale ja wogole nie chcę tego przyjąć do wiadomości. niechce iść tam mieszkac. chce miec swoj domek. nie od razu jakąś tam willę swoj mały domek. Boję się że dostane do głowy bo to sie staje moją obsesją myslę o domu całymi dniami, nawet mi sie sni czasami ze mam swoj własny dom. pomóżcie mi jakoś słowem żebym nie zwariowała. Dlaczego jedni są tak bogaci, ba inni nie mają nic:(

Gość x.ly.z.
dlaczego nikt sie nie wypowiada:( może ktoś wie jak zdobyć dobrze płatną pracę, jak się wzbogacić. chce tylko dom. nie chce super auta ani zyć jak królewna, chce być normalną pracującą kobietą chciała bym mieć dom w ktorym mieszkała bym z mężem i dziećmi, sprzątała bym w nim, gotowała obiadki, wykonywała wszystkie pracę dbała o ogrod, dbała o rodzinną atmosferę. do szczęscia brakuje mi tylko tego domu

Gość shdfdsfhds
rozumiem, też nie mam nic i nikt, ani państwo ani rodzice mi nie pomogą głosuje na Nową Prawicę BTW nie ma w twojej obsesji nic dziwnego, każdy człowiek potrzebuje własnego domu, a jak go nie ma to się to odbija na psychice