Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najniższa krajowa

pracuję jako cywil w policji i zarabiam ...

Polecane posty

Gość najniższa krajowa

... ok. 1850 brutto, w przyszłym roku mają podnieść najniższą krajową z 1380 brutto na 1500 brutto. My w budżetówce przez następne 3 lata nie dostaniemy podwyżki, mniemam, że za 3 lata będę zarabiać najniższą krajową, w budżetówce! A wszyscy myślą, że takie kokosy tam zarabiamy.

Gość najniższa krajowa
co wy na to?

Gość tttttttrrrrrrrrrryyyyyykkk
może raczej jako cwel? :D

Gość najniższa krajowa
bardzo zabawne

Gość skończony marian
do idź do prywatnej firmy, będziesz sie pławił w luksusach pracując w piątki, świątki....

Gość najniższa krajowa
po pierwsze jestem kobietą, po drugie dlaczego uważasz, że u mnie w pracy się opieprzamy?

Gość Czyński
urzędas to zawsze darmozjad

Gość najniższa krajowa
a kto by ci sprawy załatwiał jakbyś potrzebował?

Gość fedfcdsfe
na jakim stanowisku pracujesz i jak sie tma dostalas>?

Gość bardzo dobrze sfera budzetowa
powinna zarabiac jeszcze mniej niz minimalna pensja bo pracuja to ofermy i nie wypracowuja zysku. ot podatnicy ich utrzymuja.

Gość heniutek shit
urzędasy to niedouczone lenie, opier..ja się cały dzień, dodatki, stażowe, 13'tki, praca 8-16 i jeszcze źle

Gość najniższa krajowa
dostałam się poprzez staż, byłam zgłoszona jako bezrobotna po szkole średniej w powiatowym urzędzie pracy i dostałam ofertę stażu w policji, poszłam przeszłam pozytywnie rozmowę itd. i odbyłam rok stażu a potem mnie przyjęli, najpierw na 3 miesiące próbne, potem na czas określony na rok, potem znowu na rok i potem na stałe, jestem tam już 10 lat.Obecnie pracuję na stanowisku inspektora, mamy takie stanowiska: referent, starszy referent, inspektor, starszy inpektor i specjalista. Nigdy już nie będę mieć wyższego stopnia niż mam ponieważ nigdy już nie będzie takich etatów a poza tym różnice pomiędzy jednym a drugim jest ok. 150 złotych.

Gość najniższa krajowa
jakie dodatki i jakie stażowe? bo nie wiem o czym piszesz, mam normalnie pensję i 13-tkę. tyle. nie opieprzamy się, nie bój się, przynajmniej nie w policji, nie takiej gdzie ja jestem czyli na dole w powiatowej bo nie wiem jak to wygląda w wojewódzkich. często bywa, że jedna osoba prowadzi 2 wydziały a więc niejako siedzi na parterze i na pierwszym piętrze jednocześnie, nikogo nie obchodzi czy tak można. jak coś schrzanisz to masz na głowie prokuratora i postępowania ci robią, nie ma wcale tak różowo.

Gość halibut to jest taka ryba
chuj tam aby u nas było czysto

Gość SprawiedliwyPL
Sam wybrałeś tą pracę , to do kogo masz pretensje . Druga sprawa za 15 lat dostaniesz emeryturkę a my musimy pracować jeszcze kupę lat . Jak ci nie pasuje zwolnij się z Policji

Gość najniższa krajowa
tak jasne, wszyscy chcecie, żeby był porządek i policja ma być na miejscu kiedy wy tego chcecie ale kasy dla policji żałujecie, za darmo mamy pracować? wstaję tak samo jak wy, męczę się z przełożonymi itd.

Gość najniższa krajowa
co ty piszesz o emeryturze? mam 29 lat a więc na chwilę obecną do emerytury mam jeszcze 31 lat. właśnie wszyscy pracowników cywilnych traktują jak policjantów, oni mają dodatki, 13-stki, mundurówki, za brak mieszkania, na bilety, 100% płatne L4 itd. emeryture po 15 latach itd, my pracownicy cywilni tego nie mamy.

Gość zmien prace, proste
na Twoje miejsce na pewno są chetni

Gość najniższa krajowa
na pewno ale pracować muszę

Gość mamutkowa
Weź już nie płacz. Ja nie mam pracy i chciałabym mieć problem w postaci najniższej krajowej na koncie. Bo tak to mam jedno wielkie "0"!

Gość tak_tak_tak
ja u prywaciarza po 13 mcach od urlopu...5dniowego....mialam kolejny urlop 5ciodniowy ,pensja tez beznadziejna,praca w godz beznadziejnych a jak trzeba samemu nalezy wyjsc z inicjatywą...ze ..to moze zostane...i tak z 8h robi sie 12!nie narzekaj..ludzie sa taktowani w tym kraju..jak....

Gość biuro-krata
Cytat: "Druga sprawa za 15 lat dostaniesz emeryturkę a my musimy pracować jeszcze kupę lat ." Nie masz pojęcia o czym piszesz! Cywil pracuje do 60/65 roku życia. Najpierw poczytaj, a potem się wypowiadaj. Najniższa krajowa czytaj strony ifp, tam są merytoryczne wypowiedzi, a nie bełkot ludzi nie mających zielonego pojęcia o Twojej pracy. Zapraszam wszystkich zazdrosnych o nasze "ciepłe" posady do współpracy jako pracownik policji - posmakujecie "miodu" ;))