Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andaluna

maz ze mna nie sypia

Polecane posty

Gość andaluna

i to od 3 lat co mam robic

Gość s.buipgiu
wali cie? 3 raz ten temat zaczynasz

Gość mam to samooo
tylko ze od 5 lat. sama nie wiem czemu jestesmy razem .ja chyba dla kasy .bo sama zarabima tylko 2000 a on znacznie weicej, ao n jest ze mna z wygody- bo lubie gotowac,sprzatac itd.

Gość fkjewhfnuwejnf
moze kochanek?

Gość andaluna
jasna mac ja tego ostatniego tekstu nie napisalam o co kaman

Gość s.buipgiu
znajdzcie sobie kochankow

Gość andaluna
na 1000 procent nie

Gość andaluna
tylko takie widzisz rozwiazanie.?

Gość andaluna
ja mam ochote na sex ale chyba juz nie z nim

Gość orpruruor
jak mozna sie 3 lata nie kochac. on napewno robi to z inną. porozmawiaj z nim, zapytaj o co mu chodzi, dlaczego nie ma ochoty sie kochac z tobą, zapytaj czy robi to z inną nie wierze ze od 3 lat tego nie robi. zxapytaj czy juz go nie podniecasz, czy juz ,u sie nie podobasz, co sprawilo ze juz go nie pociągasz

Gość andaluna
onmi caly czas tlumaczy ze nie ma nikogo innego juz siue go pytalam czy nie jest gejem a jak kogos ma to niech mi to powie i niech mi zycia nie marnuje ze rozstaniemy sie w pokoju i bedzie ok ale on stoi przy swoim ze mnie kocha itd a ja juz wysiadam emocjonalnie i co noc snia mi sie kochankowie

Gość andaluna
mam juz to wszystko gdzies spedze zycie na marzeniach o lepszym .jutro.

Gość orpruruor
na pewno jest jakiś powód. może się brzydzi czegoś(bez obrazy) może twoje ciało go nie podnieca. faceci są różni. albo ma jakis problem chory? może namów go na wizyte do seksuologa. powiedz mu ze to jest nienormalne zeby malzenstwo sie nie kochało. to jest podstawa do rozwodu brak współżycia. ty jesteś kobietą, potrzebujesz seksu. jak on tego nie szanuje to ty się nie poświęcaj dla jego chorych postanowień. jak mu ciężko sie kochac z tobą to sobie znajdz kogos komu nie bedzie ciężko. to jest jego malzenski obowiązek

Gość andaluna
jestem dokladnie tego samego zdania ale co ja poradze nic na sile a ja bym chciala miec mezczyzne ktorego bym pociagala bez opamietania taki spontan na maxa sex na pralce czy w windzie tak na maxa ale jego nie kreci nic nul zero chce mnie dotykac ale czuje ze z jego strony to jest takie wymuszone nie chce mi sie juz nic na prawde brak sensu by dalej zyc

Gość orpruruor
twoj mąż jest nienormalny!!!! niech sie idzie leczyc bo zatruwa ci zycie! zachowuje sie jak pedal. to on bedzie winien jesli go zdradzisz! niech sie potem nie dziwi

Gość andaluna
ja juz mu raz powiedzialamze go raz zdradzilami wciaz jestesmy razem

Gość andaluna
mi sie juz wydaje ze w tym zyciu sex dla mnie to rzecz swieta czyli zakazana i tu mi juz sam pan Bog nie pomozeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość orpruruor
jakis dziwny, wypalony.... poewnie ma inną a ty i twoje zdrady sa juz mu obojetne

Gość andaluna
chyba msz racje ale powiedz mi co ja mam w tej sytuacji robic?mi juz brak koncepcjii jestem wypalona mimo ze inni mezczyzni na ulicy sie za mna ogladaja a ja chce byc szczesliwa pliiss pomoz dobra rada

Gość orpruruor
twoj mąż pcha cie dosłownie w ramiona innego. [porozmawiaj z nim. a jesli to nie pomoże to korzystaj z zycia. rob to co uwazasz za sluszne. postepuj tak zebys byla szczesliwa i nie miej z tego powodu zadnych wyrzutow

Gość andaluna
wiesz chyba tak zrobie bo mam juz dosc bycia zakonnica w zwiazku juz mi to obrzydlo namaxa a ty jestes szczesliwy w zwiazku?

Gość orpruruor
taj jestem. nie mecz się. ciesz sie zyciem. papa

Gość paaawlo25
Ja mam podobny problem z narzeczoną, nie chce mi się z nią kochąć bo jest to nudne i przewidywalne. Kiedyś było ok. tz wiem że jej się chciało teraz robi to od tak i to aż się upomnę a upominać mi się nie chce ona nie wychodzi z inicjatywą. Więc od kilku miesięcy nie uprawiamy sexu

Gość andaluna
Paawloo to jest okropne prawda?i jak tu zyc w takim zwiazku ja juz nie mam na to recepty chyba jedynie poszukac kogos 2 bo jak nie to sie wykonczymy nie bedziemy zyc tylko wegetowac ilez mozna zyc bez sexu ja 3 lata oprocz 1 razu dalam rade sorki to juz jest 3 lata i 2 miesiace ale ile jeszcze dam rady to nie wiem ale chyba juz na ziemi zostane swieta