Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 90Snikersiek90

Co zrobic aby w ciazy kg nie szly w dupe !! RATUNKU

Polecane posty

Gość 90Snikersiek90

Jestem w 5 miesiacu ciazy i zaczelam przybierac aczklolwiek brzuszek juz mam ,ale matrwi mnie to iz idzi mi tez w dupe :(. Co mam robic?

Gość paksnd
Więcej tyłkiem ruszać :D:D

Gość nie jest różowo
odżywiać się a nie żreć.

Gość NON controliks
jesc normalnie-nie jesc za dwoje.nie jesc słodyczy,smazonego,pierogow itp.Jak bedziesz normalnie jadla to nie pojdzie.

mi się znowu gęba robi okrągła jak piłka. Nie ma na to rady, trzeba tylko po porodzie jak najszybciej to zrzucić

niektórzy mają tendencję, że idzie im w dupę, innym w uda, innym w cycki. Taka już natura nic nie zrobisz. A z tym jedzeniem to kurwa nie przesadzajcie, nie każda wpierdala za dziesięciu żeby ją od razu opierdalać

Gość hiciory z nory
Sofrozyna----wez ty wyluzuj,bo urodzisz. Taka jest prawda!!!jak ktos wpierdala jak dzika świnia to mu dupa rośnie.Zwykły rachunek matematyczno-fizyczny.Ilość wprowadzanych kalorii,a zużywanych. Doucz się a potem gadaj.Mozna duzo zatrzymac wody i jest efekt jak po obżarstwie,ale to nie idzie w dupę tylko szybko po porodzie schodzi.Jak ktoś wpierdziela kaloryczne żarcie to dziecko otrzymuje szajs,a nie witaminy.Znam babki,ktore przytyly mocno w ciązy,arodziły malutkie dzieci (nie mialy żadnych problemow w ciązy-tylko obzarstwo).

Gość a ja zauważyłam że w tyłek
sporo mi poszło, gdy byłam w ciąży z córką pomimo, ze i tak dużo mniej przytyłam niż gdy byłam w ciąży z synem i wtedy, to brzuch był większy

Gość nast i azja
Ło.... Ja miała dietę ustaloną przez dietetyka, której się trzymałam i przytyłam w ciazy 25 kg... Co prawda łatwo mi poszło zrzucenie, ale przy drugim lałam na jakąkolwiek dietę i jadłam co chciałam i wraz było +19. i tak samo szybciutko zeszło.