Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bueheheheh

jakie jutro upiec ciasto?

Polecane posty

Gość bueheheheh

Jestem początkującą wypiekaczką ciast, macie jakies proste przepisy? Umiem babkę i szarlotkę :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bueheheheh
podkład pewnie z biszkoptów? :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bueheheheh
o to chodzi, żeby było szybko :) spróbuję jutro i napiszę co wyszło...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
do tego cukr waniliowy rodzynki trochę proszku do pieczenia aromaty jakieś pomarańczowy best i polewa czekoladowa - mniam :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bueheheheh
mmmm już czuję ten zapach :) jakbym była w domu to pewnie dziś zabrałabym się za pieczenie :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość olala.
nie sluchaj durnia do sernika nie dodoaje sie proszku do pieczenia :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mam to samooo
murzynek jest pycha i bardzo prosty. nawet ja umime go zorbic ;-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bueheheheh
nie daje się? Nawet odrobinki?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość olala.
ani krzty do sernika wyłącznie budyń lub kisiel (w proszku)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Joela
No i jeszcze żółtka utarte z cukrem i ubite białka i roztopione masło .Z samego srea mielonego nie zrobisz sernika

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bueheheheh
a z tego przetworzonego z pudełka, co na nim piszą, że dobry do sernika?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
o tych jajach se zapomniałem :-P ser się nadaje a proszku dosłownie szczypta to się lekko zrumieni , nie opakowanie! :-D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bueheheheh
he he no ja wiedziałam, że troszkę proszku nie zaszkodzi:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość PASJA NA TALERZU
Zapraszam do mnie na bloga: www.pasjanatalerzu.blox.pl na pewno znajdziesz coś, co Ci się spodoba :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bueheheheh
super blog :) dziękuję :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość w lecie jesien
Maxymonium i to ma byc puszysty sernik?? No nie rob z ludzi ulomnych:) I wlasnie, o jakim proszku do pieczenia mowa w przypadku sernika?? Oj wy pseudo kuchareczki :) No ale zycze smacznego oczywiscie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tez z piastowa
Ja lubie piec ciasta latwe. polecam marchewkowe jest pyszne.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
w lecie jesień pokaż swój sernik, który będzie miał masę serową jak piankę. proszek do pieczenia? zawsze dodaję do spodu z ciasta, bo z pewnością nie do sera.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ŻĘNada ...
Te blogi to masakra ,czym to sie chwalic??????

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×