Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

me do not

Wróciłam ze szpitala

Polecane posty

Gość Milena B
ja też tylko mam inny problem przy wypisie dostałam tabletki Bisacodyl i mam to łykać do końca opakowania ale to mnie rozwala latam do kibla coraz częściej kilka razy na dzień to jest na przeczyszczenie biorę jedną rano i dwie na noc działa to tak silnie że jak poczuję to muszę natychmiast

Hot Rain współczuję..ale niestety takie są reali ,piguły chodza na nocne zmiany ale tylko żeby spać a nie daj boże obudz taką.Mi przed porodem igła w welfronie się skrzywiła ,obudziłam się w nocy i miałam całe prześcieradło zaplamione od krwii ,poszłam do niej i prosze o zmiane prześcieradła a ona do mnie :że mam zdjąć i spać na samym materacu a jutro salowa z rana zmieni;)

Gość awrewrerf
nie wiem w jakich wy szpitalach byliscie ale u mnei w regionie nie ma zle , jedzenie nie ejst trafgiczne, pielegniarki cudowne

Gość antonio flageras
nie byłam jeszcze bogata :-D jeny wczoraj na discowery był program o ludziach z twoim schorzeniem

Gość antonio flageras
jeny jest sympatyczna jak chce ,ale jest chora

ubrania w pracy hehe :D czego wy jeszcze nie wymyślicie ,ale dobra dobra dla was mogę byc biedna .Ale niech każdy z was w wieku 24 lat ma chałupę za gotowkę;)

Gość awrewrerf
na co chora?

Gość sasds
jennifer chaupe za gotowke ma twoj mąż ty jestes tylko worem na sperme , czasoumilaczem

Gość antonio flageras
jenny chora jest na tzw zaburzenia osobowości z rozdwojeniem jażni tzn w zyciu realnym jest tym kim jest(pewnie nikim) ale jej fantazje od dzieciństwa pewnie zawsze oscylowały wokół gwiazdorzenia ,bycia bogata sławną itd wczoraj na discowery chanel pokazywali identyczny przypadek gościa,ale on to wcielał w zycie a jenny tylko fantazjować może w necie i tyle

antonio flageras tylko ,że ja nie zmyslam ,ale dobra nie będę tutaj nic na siłe udowadniać ,bo nie o to tutaj chodzi ,mysl co chcesz ,Twoja opinia mnie nie interesuje;)pozdrawiam

Gość antonio flageras
jenne nie unoś się ,ja ci już nie będe przeszkadzał pisz sobie co chcesz ,dobrze wiesz ,ze tutaj ci się to uda w zasadzie tylko tutaj,nawet cię lubię jenny i nic nie mam do ciebie :-)

tego trolla jennifer trzeba olewac, mi lekarz mowil co to jest. jak ktos jest nieszczesliwy i ma nudne zycie, to prowadzi drugie w myslach lub internecie :) to jest najlepszy przyklad tego.

ty o tym nie decydujesz miernoto, nie jestes lekarzem, jestes chora i wspolczuje ci ale jestesm swiadoma ze to forum ci pomaga, bo chociaz tutaj mozesz byc szczesliwa 🖐️

Gość ??is that true?
co z tego ze majatek wspolny skoro ciemnotko nic w niego nie wlozylas, to kasa meza malointeligentna pokraczko....bez ambicji w doadtku

Gość bfbgyukk
o tobie nox raczej mozna tak powiedziec- wampirko

ja nie ściemiam najpierw że mam dziecko potem że nie mam a potem znowu że mam i jeszcze wyzywasz wszystkie kobiety które rodziły że mają wiadra w pi...;) czyli sama na siebie gadasz.Dziewczyno szkoda ,że rozumu nie mogę ci kupić bo chętnie podwarowalabym kilkaset złotych żebyś mogła byc zdrowa;)

Gość bfbgyukk
hehehe jen= dobre ;)

ja pracuję /pracowałam w domu on w firmie ,podział obowązków jest i nam takie życie pasuje;)pozatym mam jeszcze czas na pracę;) zresztą komu ja się tlumaczę...dzieciom na kafe?

nie potrzebuje pieniedzy, mam je i tak lecz sie. ale przynajmniej jestem swiadoma a ty juz nie. tematu mojej corki nie tykaj glupia wywloko zycze ci jak najgorzej bo ciebie akurat nienawidze szmato i tak skonczysz ja te robaki, a wtedy zobaczymy smieciu

Gość umka
jennifer...czytam juz wile lat kaffe...itak ostatnio dosc czesto sa tematy o Tobie... po co dziewczyno tyle o sobie opisujesz?ze jak rodzilas nie byals bogata,teraz jestes..po co to komu?moze Ty mi wytlumaczysz..po co sie chwalisz tak ciagle i bez przerwy???? np wypowiedz ze wkto w wieku 24 lat ma chałpe za kase???????? to jakis nowy wyznacznik czlowieczenstwa jest w tych czasach???????jakos trend w zyciu nowy???? nie czaje naprawde..nic nie mam do Ciebie ale zwyczajnie nie ogarniam... dla mnie najwazniejsze jest to,ze mam dzieci zdrowe,cudownego faceta,rodzice mi zyja,mam przyjaciol na ktorych moge liczyc,mam swoje marzenia ktore moze kiedys zrealizuje,mam swoje pasje,kocham labladory--moge tak wymieniac. mam tez mieszkanie-bez kredytow marze o domku z ogrodem ale to nie jest moj wyznacznik zycia...wez przemysl to co piszesz

Gość antonio flageras
choroba ,kolezanko ,choroba

Gość bfbgyukk
nox- ona przynajmniej jedna wersje ma, prawdziwa swojego zycia, a ty zmieniasz zdanie raz na tydzien i raz jedziesz po matkach, piszesz ze nienawidzisz bachorow, innym ze zamierzasz sobie zrobic- bo twoj gach kolejny chce, jesz cze kiedyindziej, ze jetes wampirem no i tewraz o corce swojej, jakiej corce? masz dziecko/mialas? czyli jadac po matkach, jechalas po sobie rowniez.. no i pomijajac chorobe= ty jetes zwyczajnie wredna szmata, no i sie pieprzysz z kim popadnie i dajesz soba pomiatac DNOOO

Gość umka
i tak zycie znam od tej gorszej strony tez..sa sytuacje ktore te twoje "miliony"nie ogarna,nie pomoga...naprawde..ciesz sie ze zdrowia milosci i mow-pisz madreze beda cie ludzie szanowali za to a nie za to ze masz kase...

zamkij morde smieciu ta szmata sie wywyzsza a zgnije i bedzie scierwem rozumiesz???? nie wolno sie wywyzszac takie szmaty nie powinny istniec we ogole ani tu a ani nigdzie tio scierwo co piosze pod wieloma nikami i pod pomaranczami i daje zdjecie swojej corki a pedofile sie tym podniecaja to straszne rzygac sie chce to jest najwieksze scuierwo w zyciu jakie widzialam zaklalamna szmata