Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

me do not

Wróciłam ze szpitala

Polecane posty

Gość ??is that true?
jennifer przeciez ty nic w domu nie robisz, siedzisz calymi dniami na kafe, nawet obiadu zrobic nie potrafisz jedyne co to sie rozebrac, umyc, tylek nadstawic a i sie umalowac jak klaun

Gość nikt kto ma kase, jest bogaty
nie chwali się tym na prawo i lewo, zwłaszcza na jakimś forum :o dlatego jenny już się tak nie kompromituj :o

Gość bfbgyukk
ty tez zgnijesz noxelia, kazdy zgnije. aa zapomnialam, ty jestes wampirem, bedziesz zyc wiecznie... a twoja corka, w jakim jest wieku?

Gość ??is that true?
jenni ciezko jst wierzyc w urojenia chorego czleka:)

ja jej nie wierze, usilnie stara sie przekonac ze jest bogata in szczescliwa, znam stad bogatych ludzi i nikt usilnie tego nie wmawia bo po co. nawet by sie bali, ze zlodziej sie dowie potencjalny. moja corka ma pol roczku.

Gość ??is that true?
oj masz urojenia bo usielnie twierdzisz ze nie masz urojeń:):)

Gość Milena B
brać to dalej

na wasze mogę mieć nawet omamy;)macie racje z tymi złodziejami trzeba być ostrożniejszym w tych czasach;)dlatego zaraz usunę zdjęcie ze stopki;). noxelia weź mnie nie rozbrajaj:Da corka tez jest wampirem?czy wilkolakiem?:D:D:D

zdjecie na przypadkowej budowie mozesz miec, ja tez takie miewalam jak moj ojciec budowal :D nie, jest moja corka. wybacz ze nie wklejam jej zdjec i nie pisze o niej na kazdym kroku, ale jej bezpieczenstwo jest wazniejsze niz uduwodnienie czegokolwiek :)

Gość phhhhh
jak chcecie prawdziwgo upokorzenia i poczucia się naprawde jak MIĘSO, jak zero i gówno, to połóżcie sie na ginekologii gdzie bedziecie wpuszczane CAŁKOWICIE NAGO przed bandę 20letnich gówniarzy studentów i oglądane z każdej strony, szarpane, głupie komentarze i chamskie uwagi... do tego gołe na koniec na łóżko bedzieie sie musiały położyć i przed wszystkimi rozkraczyć. :(

masz rację jestem biedna jak mysz kościelna ,nie mam domu z zdjęcie robione na przypadkowej budowie;)mam nadzieję że teraz mi wszyscy uwierzą:)

phhhhh zartujesz chyba, w jakim miescie i gdzie to jest? przeciez takie sprawy trzeba zglaszac... ja na szczescie mialam cc i nie narzekam w sumie, choc pobyt w szpitalu nigdy nie jest przyjemny. bardziej narzekalam na toksykologii i w szpitalu wojskowym jak mi reke szyli.

Gość ??is that true?
phhhhh to chyba prowokatorska wypowiedz bo niemozliwe ejst takie zahcowanie a juz na pewno pozwolenie soba tak pomieść. Jennifer Ty sobie miej tam co chcesz i co masz, miej gore kasy za dupe czy za cos innego ale po jakiego hooja sie tu chwalisz lub zalisz

mi tez sie wydaje, ze to prowo. ja od panstwowych sie trzymam z daleka, bo zadnych studentow bym nie zniosla. ale generalnie nikt do niczego zmusic NIE MOZE i zawsze mozna znalezc inny szpital a nie godzic sie na taka sytuacje, bez przesady.

Gość bfbgyukk
nox- to o co chodzi z tym twoim dosrywaniem inym mamom- jakies wlasnie pol roku temu widzialam jak dosrywalas komus z powodu posiadania dzieci, wtedy bylas w cizy albo sama wlasnie urodzlas, dlaczego wiec to robilas- czy to przez twoja chorobe? pytam powaznie. a twoj corka jest z toba?

Gość Autorko pytanko
@ phhhh trzeba bylo sobie na to nie pozwolic Chryste Panie!

Gość moje dziecko identyczne
jennifer-nie welfron tylko wenflon i tam igły nie ma idiotko! Igła służy tylko do przebicia skóry i żyły i jest wyjmowana

po prostu czasem nie panuje nad tym co pisze czy mowie, jest to jeden z objawow mojej przypadlosci ale i tak jest duzo lepiej niz kiedys. obecnie zdarza sie to bardzie w internecie na codzien jakos umiem siebie upilnowac. tak, jest przy mnie.

Gość asdasdsads
mnie tylko wkurzylo jedno ale na to wplywu nie mialam bo przy porodzie dostalam glupiego jasia. Facet mnie zszywal i normalnie do neigo podchodzi jakis mlody czlowiek i sobie przy rym dyskutuja patrzac w moje kurka krocze

w żyle pozostaje sam plastik

igłe sie wyjmuje!

Gość asdasdsads
w zyle musi przeciez igla zostac!! jak ci sie tam plastyk wcisnie??

igła jest w plastiku,przekłujesz skórę i żyle i wyjmujesz igłe a plastik zostaje