Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srodaa

brzuszek u faceta podkresla jego stabilnosc w uczuciach

Polecane posty

Gość srodaa

zgadzacie sie?

Gość panamaw-t
brzuszek u facet sygnalizuje ,ze w przyszłosci moze go dopasc cukrzyca ,albo zawał.brzuszek sygnalizuje ,że zrobi się z niego bebzon ochydny .brzuszek u faceta sygnalizuje ,że w przyszłosci bedziesz mu buty wiazac a swojego fjuta zobaczy jedynie jako odbicie lustrzane.zrobi sięz niego śmierdzący ,ociekajacy potem wieprz i porosnie kłakami nawet na plecach,zajmie 3/4 łózka ,będzie sapał i śmierdział .chcesz coś jeszcze wiedziec cukiereczku?

Gość brzuszek sygnalizuje lustrzyce
moja droga to powarzne schorzenie ....facet swojego fiu ta może oglądać tylko w lustrze :O :O ale wymyśliła :O :O

Gość jkl
E TAM nie znacie sie kobiety,moj ma 187 zbudowany ,brzuszek a jak! i klate obrosnieta i nie zamienikabyg go na zadneko innego ktory ma muskle jak piety komara i klate lysa jak kurczak rosolowy:D

Gość pan klepka
to, ze ktos nie ma brzuchole nie znaczy, ze nie jest umiesniony, wrecz przeciwnie

Gość sam jesteś grubasem
to lansujesz takie teorie. Idź stąd i nie udawaj, że kobiety lecą na takich skapcaniałych jak ty.

Gość asdfghjsadfghjkadsfdfhgh
faceci to podle skurwysyny co pluja sperma z czlonkow- i pierdza dupa w ustach te slowa o tzm milosci jak im sie chce wsadzic czlonka w mokra dziure a potem zapirdalaja w inna dzoure skurwysyny http://www.youtube.com/watch?v=efZoeN440ok

Gość pan klepka
co ty pieprzysz, czytac nie umiesz? ja wlasnie jestem przeciwnikiem brzucholi

Gość sam jesteś grubasem
może i jesteś ale jesteś też skrajnym egocentrykiem :classic_cool: z brakiem umiejętności rozumienia tekstu pisanego :classic_cool:

Gość dfgdfgdgfdgf
co ty pieprzysz klepka, czytać nie umiesz? chyba się odniósł do kobiety, jesteś baba?

Gość pan klepka
[zgłoś do usunięcia] sam jesteś grubasem to lansujesz takie teorie. Idź stąd i nie udawaj, że kobiety lecą na takich skapcaniałych jak ty. "skapcanialych jak ty" czyli niby jak ja, wiec jednak to bylo do mnie, posty powyzej byly autorstwa kobiet wiec co sie ciskacie?

Gość sam jesteś grubasem
raczej do autora tematu który, zgodnie z kafe tradycję jest na 200% grubym prawiczkiem, podszywa się pod kobietę aby lansować swoje durne tezy. :classic_cool:

Gość sam jesteś grubasem
jak ktoś wierzy, że pierwszy post pisała kobieta to ma IQ drożdży 😭

Gość pan klepka
wpisuj adresata postu, nie tylko autor sie tu wypowiada

Gość sam jesteś grubasem
buhahaha hah ah ah ah ah trafiony zatopiony ale o egocentryku już wiesz. Bo nikt inny nie odnosi wszystkiego do siebie. radzę się leczyć :P:P:P i nie wchodzić więcej na kafe

Gość sam jesteś grubasem
szczególnie jak się nie potrafi odróżnić provo od normalnego tematu o życiowych problemach gimnazialistek

Gość srodaa
ale wy gluocy jestescie hahhaaa;) i masa w was nienawisci

Gość dfgdfgdgfdgf
ej klepka, klepka, dobra rozwikiłam to: nie odniosłem się do autorki tematu głupku tylko do "E TAM nie znacie sie kobiety,moj ma 187 zbudowany ,brzuszek a jak! i klate obrosnieta i nie zamienikabyg go na zadneko innego ktory ma muskle jak piety komara i klate lysa jak kurczak rosolowy" napisane przez jkl, sądząc mylnie bo przecież jasnowidzem nie jestem że sam jesteś grubasem odniósł się do tego postu bo w sumie mógł, a potem ty robisz aferę jeszcze podszywając si e pod sam jesteś grupasem i coś tam partolisz o moim IQ

Gość srodaa
wezcie sie za robote lepiej;)