Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

do mam po cesarskim cięciu

Polecane posty

Gość dfgkjljhgfhjkl
no pewnie, jeszcze tego samego dnia po paru h, tylko na pierwsza noc biorą

no właśnie bo ja spotkałam się z opinią jednej pani której po cesarskim cięciu kazali 4 dni leżeć i tak miały wszystkie w tym szpitalu

Gość dota2424
mi przyniesli za jakies 10 minut jak przyjechalam na sale po cc zabrali na noc i od 5 rano przywozili :)

cesarkę miałam o osiemnastej, a maluszka dostałam o 9 rano następnego dnia

Gość wycieńczona mama..
co za poranek, z kawą i pampersem w dłoni , mój bachor już drze ryja, mój mąż spuścił mi się na szyje, hektolitrami soczystej, pachnącej norweskim śledziem spermy, nocka w pracy, bardzo udana, ogólnie duży ruch, porządnie mnie wyruchali, szkoda tylko , że to głównie panowie po 50 i mieli już troche sflaczałe fujarki, ale to nic , trzeba żyć dalej i pracować, no bo sami wiecie kasa !!!!!!!!!!!!!!111 kurde coś mnie swędzi piczka i chyba będę musiała dziś nowy temat załozyć jakieś wszy łonowe albo grzybica sromu a może złapałam jakiego syfa ech ryzykowne jest życie pani domu i robotnej kobiety boję się o męża żeby go nie zarazić, za chwilę jedzie do teściowej na sniadanko a po śniadanku wiadomo z teściową ruchanko no i skończy się na tym , że cała rodzina będzie upie**olona jakimś syfem nie wiem co mam robić pomózcie j**ana wykończona sexi mama oł yeees

ja mam bardzo nieprzyjemne wspomnienia ze szpitala(poród) ,persolnel bardzo nie miły ,głupie dogryzki że bzykać się chciało to teraz trzeba cierpieć.Zero pomocy przy dziecku ,jak przebrać,jak karmić piersią .Do tego jeszcze szef mi pękł na drugi dzień ,to pani pielęgniarka bez znieczulenia wzieła igłę i zszyła;) dlatego powiedziałam sobie NIGDY WIĘCEJ ,minęło już 4 lata a zawsze się mówi (że się zapomina) a ja nadal pamiętam te straszne chwile....

nigdy sie nie zapomina. ja mam tez zle wspomnienia ze szpitala a spedzilam w nim dluuuugo i to nie byly przyjemne chwile najgorsze w moim zyciu

Gość D.BillI
mnie zabrali dzieci tylko na szycie, potem już były ze mną, albo obok w akwarium, połozne przez pierwsze kilka godzin je podawały, żeby przystawiać, a po ośmiu godzinach kazały zwlec tyłek z łóżka i zacząć chodzić ale to w UK

Gość noinienoxi
martva wypad stąd jeszcze masz czelność tu krzyczeć? wymień sobie swoój łeb na inny a wtedy mozesz wrócić

ona mysli ze jako jedyna w polsce dom buduje :D moj stary zbudowal juz kilka, nastepnie sprzedal bo tak sie oplaca. wielkie mi co :) a teraz zegnam 🖐️

Gość noinienoxi
no wreszcie żegansz sie i juz tu nie wracaj sciemniaro chora psychicznie

Gość też rodziłam za granicą
mała była ze mna od poczatku, lezała sobie w "akwarium" dopinanym do łożka i otwartym z mojej strony, tak że mogłam ją wziąć na ręce kiedy chciałam. Przez pierwsze dwa dni położne mi ją przewijały, poźniej jak już mogłam wstawać to robiłam to sama.

bo później pisałaś że bahora nie chcesz mieć i nigdy nie będziesz mieć ,weź się lecz dziewczyno na głowę bo niedługo cię zamkną na oddziale zamkniętym