Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

do mam po cesarskim cięciu

Polecane posty

moglam sobie pisac, ale mam corke i to piekniejsza od Twojej. tyle, ze ja nie wystawie zdjec dziecka w internecie, nie jestem tak durna jak ty 🖐️

ty masz córkę? hehe to kto się nią zajmuje jak ty cały dzień na kafe siedzisz?twoja prywatna ninia?:D wiesz co dziewczyno idz weź jakieś dobre pigułki bo z psycholami nie rozmawiam

ja dostałam dziecko nacałe dni dopiero jak już wstałam i zaczęłam chodzić,a tak to mi go przynosiły położne lub rodzina

no wlasnie dlatego tu czasem bywam, bo tylko na to czasem jest czas. zreszta nie bede sie przekomarzac, jestes dla mnie za tepa 🖐️

Gość MS26
Ja miałam cesarke w poniedziałek w nocy a dziecko dostałam w czwartek rano

Gość latynoska25
kurcze dziewczyny co wy mówicie???jestem w szoku,przecież ja dostałam dziecko zaraz obok siebe w tej jeżdzącej wanience odrazu po cesarce jak mnie tylko przywieźli..ja leżałam płasko a dziecko obok mnie..przysięgam.Może to dlatego,że mąż był z nami aż do nocy...ale potem jak kazały mu iść po 22.00 to mała dalej była ze mną, ksztusiła je wodami ale położna była obok i ją brała itd....ale przysięgam,że dziecko było odrazu ze mną, jak tylko z brzucha wyszło po zbadaniu itd.

Gość oooona
tak jak latynoska ja też miałam od razu po cesarce małą przy sobie - w takim akwarium. Położne od czasu do czasu ją dogładały a jak coś się działo to miałam wołać. Po kilku godzinach każą wstawać i musisz sama się zajmować dzieckiem:)