Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjsxndkj

Wam też ten czas tak pomału leci ?

Polecane posty

Gość kjsxndkj

mi ten czas tak leci pomału że szok jestem w ciąży i czas jakby sie zatrzymał dopiero 18 tydzień ech jeszcze nigdy tak wolno mi czas nie płynął ;/ w 1 ciąży to szok 10 tydz 15 .20 . 30 tak szybko to leciało a teraz...nie wiem może ja jestem taka zmęczona ;/ nie mam z kim pogadać nie dawno sie wprowadziłam nikogo wkoło nie znam :( rano wstaje z córą koło 9 djemy śniadanie i idziemy na dwór przychodzimy po 11 daje jej jeść i ona sie sama bawi a ja mam czas wolny..czasami przychodzi by jej poczytać albo razem malować wiec ok.. potem mleko i idzie spać wtedy mam 4 godziny wolnego ale nie moge nic zrobić w czym mogłabym hałasować więc wycieram podłogi kurze..i to tyle potem robie obiad..mała wstaje mąż wraca z pracy ..podaje obiad karmie małą potem ja jem...i tak dzień w dzień :( strasznie mi sie nudzi chciałabym iść do pracy ale wyszło jak wyszło i do pracy pujde dopiero jak najmłodszy pujdzie do przedszkola .. jestem zmęczona i nic mi sie nie chce do tego chciałabym być juz po porodzie a to sie tak ciagnie strasznie :(

Gość Ewaff
Tak, jak byłam w ciąży to czas tez mi się dłużył - po pierwsze, nie pracowałam i miałam duzo czasu, a po drugie, nie mogłam się doczekać końca. Zawsze tak jest, że jak na coś bardzo czekasz to ten czas się dłuży. Pomyśl, że jeszcze 22 tyg. tej nudy, a poźniej to już będziesz mieć dobę zapełnioną od zmierzchu do świtu. Pozdrawiam, Ewa http://ewalazinska.blogspot.com/

Gość kjsxndkj
w 1 ciaży czas leciał szybko ;/a teraz wolno tak ze nie wiem co mam robić tym bardziej że nie mam nawet z kim pogadać :(

Gość Bonisława..
zobaczysz za to jak dzidzi się urodzi, to czas będzie leciał jak szalony...

Gość kjsxndkj
wiem ze jak sie urodzi będzie lepiej.. ale co teraz:( córa to taki śpioch że strasznie mi sie nudzi jak śpi.. ani z kim pogadać ani zkim popisać:( każdy ma swoje życie rodziny i nowych znajomych :( a ja tu nikogo nie znam poza jedną sąsiadką z bloku obok której i tak nigdy nie ma :(takie siedzenie mnie dobija musiałam tu napisać . zkimś pogadać