Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisałam jako ona

Oralny kompromis w małżeństwie ;)

Polecane posty

Gość kjhgfuybydbybcu
nie wiem czy stereotyp, ja nie znam faceta ktory by nie lubil..

Gość maybesometimes
Nooo ja znam masę w tym mojego własnego :D i koleżanki z kilku postów wstecz :D

Gość takasobieonatrochezasmucona
Moj duze biusty TEZ lubi, ale wczesniej, zawsze wolal male, podobno dopoki mnie nie poznal. Okazuje mi ze moj biust mu sie podoba= sciagne stanik, to mu staje, piesci mnie czesto itd, ale powiedzial to kiedys i w mojej glowie zostalo..o On to najbardziej lubi dolne partie kobiet ;) Poza nim wszyscy faceci jakich znam zachwycaja sie najbardziej duzymi piersiami, jednak nie gardza malymi ;)

Gość maybesometimes
No to źle zrozumiałam... Bo mój NIENAWIDZI dużych piersi... Zawsze się krzywi jak mu pokazuje zdjęcia dziewczyn z dużym biustem i mówię "takie chciałabym mieć" a jakieś napomknięcie o powiększeniu zawsze kończy się awanturą :D

Moj mowi dokladnie to samo jak pokazuje mu male ktore mi sie podobaja bo jak twierdzi moje podoabaj mu si enjabardziej, ale i tk ie ma to znaczenia bo mi nie i sobie zmniejsze... :/

Gość maybesometimes
Faceci to skomplikowany gatunek :D my niestety też ;) jeśli źle się czujesz to lepiej zrobić tak żeby Tobie się podobało ale z tego co mówisz to Twoja zmiana nastąpiła przez niego więc chyba warto się zastanowić nad tym...

faceci sa pojebani :P

Gość pisałam jako ona
po "rozmowie " będą jednak ciche dni. Znowu wymyślam - słowa mojego M Bóg mi świadkiem, że się w końcu rozwiodę :(

No to niestety musisz wymyślić sobie że go zostawiasz, a jego miejsce zajmuje ktoś kto odkryje w tobie kobietę...

Gość pisałam jako ona
wymyślić ?

Gość malaksjkl
Brak seksu oralnego to chyba marny powod do rozwodu. Chyba ze za tym stoi brak jego zainteresowania ,a "obrzydzenie" do minetki to tylko wykret.

Jeśli ci na nim zależy to na początek go postrasz tylko i wynieś się na tydzień czy 2

Gość pisałam jako ona
oczywiście, że nie minetka będzie powodem do rozwodu tylko sposób w jaki mnie traktuje już 5 rok !

Gość malaksjkl
A tak w ogóle, to czytałam ze on piescil oralnie byla laske. A Ciebie nie. To jest chore...

Gość malaksjkl
Moja kolezanka miała kiedys podobnie z facetem. Tyle ze on byl tak walniety ze nie piescil jej tam, bo nie lubil wygladu jej warg. Dziewczyna poddała sie nawet zabiegowi ich zmniejszania, jak mowila "dla siebie" :) pozniej chetnie ja piescil oralnie-ale ich zw to i tak juz przeszłosc

Gość pisałam jako ona
mojemu się mój wygląd też nie podoba

Gość malaksjkl
Jestescie razem 5l a nie wierze ze zawsze tak bylo ze mu sie nie podobał:) bo wtedy chyba by sie nie zwiazał w powazny zwiazek ..?

Nie daj się zwariować. To on ma ze sobą problem. A niezaspokajanie twoich potrzeb to bardzo dobry powód do rozwodu.

Gość malaksjkl
Ale autorka chyba nie szuka na sile powodu do rozwodu. Chyba nie jestes w zw. jezeli myslisz ze tak łatwo jest zostawic meza i sie rozstac.

Gość pisałam jako ona
wygląd mojej cipki :) a może się ze mną związał, bo widział że nie wymagam cudów na kiju i jemu to własnie pasowało >

malaksjkl Jestem w związku od 10 lat i wiem że nie wytrzymał bym 2 jakbym wiedział że partnerka zlewa moje potrzeby i się mnie brzydzi...

Gość malaksjkl
Tak to juz jest..Teoretycznie kazda cipka facetowi odpowiada a praktyka mowi co innego. Moj byly twierdzil ze lubi tylko takie duze wargi, nie jestem ich posiadaczka, dlatego wkurwialo mnie gdy zachwycal sie wlasnie takim wygladem, teraz mam meza;) on- lubi typ"buleczki" takie idealne rozowe. I tez nie jestem idealem ;) Jednak i tak uwazam ze wyglad to raczej nie jest powod do zaprzestania takich pieszczot...

Gość malaksjkl
rusłan Ja to rozumiem, juz wczesniej pisałam ze gdyby mi maz powiedzial ze brzydzi sie to zostawiłabym.

Gość pisałam jako ona
ja nawet rozumiem, że mozna mieć opory ale nie rozumiem tego wypierania się i nie dostrzegania problemu On woli brać , nie dawać. Bo po co ? żona to żona, jej obowiązek.Może nawet tak myśli w tej swojej religijnej główce

Gość pisałam jako ona
tak, ale mąż mi nie powiedział wprost , że się brzydzi tylko na podstawie doświadczeń z była dał mi do zrozumienia, że cipki są obrzydliwe do kontaktów z językiem

Gość pisałam jako ona
za to jego penis jest po prostu stworzony dla czyiś ust

Gość malaksjkl
Bez jaj, ex lizał a zony nie??!! Dla mnie to chore, jak sie kocha to tak poprostu chce sie byc blisko kochanej osoby, piescic i calowac kazdy cm jej ciala.

Gość pisałam jako ona
lizał, bo to była jego pierwsza parterka nie wiem jak długo to trwało, podobno krótko i ma złe wspomnienia :/ tym bardziej mnie to boli, ale kijem Wisły nie zawrócisz

Gość malaksjkl
Ja bym powiedziała facetowi ze tak jak on nie "lubi" pieszczot oralnych bo np.brzydzi go to, tak ja nie mam zamiaru piescic jego penisa, czy miec wytrysku na swoje cialo. Taki zw. chyba ma marne szanse- bo jestem pewna ze gdyby zgrabna mloda laska trafila sie do łozka lizalby ja z twardym chujem