Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisałam jako ona

Oralny kompromis w małżeństwie ;)

Polecane posty

Gość pisałam jako ona
to mnie pocieszyłaś:( ale zdaje sobie z tego sprawę

Gość malaksjkl
Mowie to co myśle..;/ Byc moze ta jego ex nie byla zadbana, zapaszek byl koszmarny i dlatego dla niego teraz seks oralny tak wlasnie sie kojarzy????

Gość pisałam jako ona
a co mnie obchodzi Jego była, powiedz ? z resztą nie ma o czym pisać, temat został wyczerpany już mi się walczyć o prawdę nie chce

Gość malaksjkl
Rozumiem cie, i to w sumie jest jego problem. I nie szukaj winy w sobie, facet mysli ze jak ma zone to starac sie nie musi.. Pozdrawiam

Gość sanostol
a jeśli teraz Ty przestaniesz pieścić go oralnie - bo takie masz widzimisie? nie pomoże? ;>

Gość septeeemberr
wg mnie to on jest gejem albo śmierdzącym leniem, któremu nie chce się srawić przyjemności ukochanej kobiecie

"po "rozmowie " będą jednak ciche dni. Znowu wymyślam - słowa mojego M Bóg mi świadkiem, że się w końcu rozwiodę" pisałam jako ona - jeżeli Ty mu sprawę zawężasz do braku lizania to on może rzeczywiście ci mówić, że wymyślasz. Ale jeżeli poruszysz temat swojej wartości jako kobiety i równouprawnienia, a on to zleje, to wtedy się mocno zastanów nad przyszłością waszego związku.

W sumie to racja. Faceci to głąby i ciężko nam jest powiązać obrzydzenie cipką z poczuciem kobiecości.

Gość mała ela
mój mąż od 14 lat uwielbia mnie pieścić językiem, nawet w ciąży zawsze tak robił, ja mu robię czasami loda lu doprowadzam recznie, nie wyobrażam sobie żeby ludzie którzy się kochają i pożądają nie uprawiali seksu oralnego, 3-5 razy tygodniowo uprawiamy seks i raczej zawsze (odkąd są dzieci-12-14 lat) zaczyna się od pieszczenia mojej c-pki, czasami jak nie ma dzieci to kochamy się na stojaco lub na stole w kuchni, tak na chybcika, ale też pieści moje stopy i nogi i przesuwa się językiem w górę do celu, seks bez oralu to żadna przyjemność, masz jakiegoś pedała nie faceta za partnera, pozdrawiam i zyczę że to się zmnieni szybko,

Gość sudżataa
uwielbiam robić lody :) sperma jest pyszna