Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawoszek

Jakie buciki dla 7 mcy dziecka na jesień

Polecane posty

Gość kawoszek

Dziewczyny, jakie buciki kupujecie swoim córciom na jesień, moja ma 7 mcy i nożkę prawie 18, ale ciężko jest taki nr gdzieś kupić , jak są tom balerinki, a ja chciałabym takie na nieco chłodniejsze dni do spodni. Na zimę kupuję kombinezon z bucikami, więc butow nie kupuję , ale te przejściówki - jakie???

Gość niewiem co kupic
ja kupowałam buty w colorino od nr 16 są na każdą porę roku

Gość niewiem co kupic
autorka pisze o 18 jak już a nie 24 ;/ ludzie nawet czytać nie umią ..ja zaraz znajdę spzredawce gdzie kupowałam małe buciki na allegro i były super

Wiosenna mama też takie miałyśmy :) ale byłam z nich średnio zadowolona bo moja miała 10 miesięcy i nie mogła w nich chodzić .

niewiem co kupic ja nie podałam ze ma je kupic tylko ze moze tego typu . Nie rozumiesz moich wypowiedzi to ich w ogole nie czytaj .

Gość niewiem co kupic
wiesz ale lepiej kupic rozmiar większe bo nóżka szybko rośnie a i tak grubszą skarpetke będziesz zakładała lub rajstopki dziecku .

Gość wcale, kupujesz takie
cieple od kombinezonu, wsadzasz do spiworka do wózka i tyle

Gość ja nie kupowalam mojej
bucikow jak miala 7 mc - zakladalam jej na rajstopki grube skarpety albo welniane buciki , albo zakladalam po prostu kombinezon taki z butami bo co takiemu dziecku buty jak nie chodzi - dla mnie bez sensu , bo i tak siedzi w wozku

Gość ja chrzcilam mala
Nie kupowalam dziecku butow w tym wieku, bo po co? Na jesien mialam kombinezonik cieply polarowy ze stopkami. Zima zakladalam takie welniane cieple papucie zrobione dla malej na drutach przez moja mame ( a dziecko bylo i tak kocykiem przykryte) :D

Ja kupuję swojemu buciki bo miałam skarpetki wełniane, ale szydełkowe więc faktura taka ażurowa bardziej... W wózku pół biedy, można przykryć ale w chuście/nosidle stópki mu marzły, a nie chciałam całych nóg ciepło ubierać. Wyrósł z pierwszych (3-6 mcy), kupiłam nowe w naszym sklepie stacjonarnym- zgubił jednego na pierwszym spacerze... takie buty na rzepy, zwykłe. Teraz kupiłam mu sznurowane za kostkę, sztruksowe, tych nie zdejmie.

Gość walewryja
Moja mala teraz ma 7 miesiecy. Nie zakladam jej zadnych butow, bo nie widze sensu. Ma 2 pary od mojej mamy, takie dla bajeru, to tylko jej zakladam, zeby zdjecie zrobic :P Jak sie zrobi zimniej, a ona jeszcze nie bedzie chodzic ani stawac, to jej kupie takie paputy miekkie z jakiegos ortalionu, ocieplane, ale to wszytsko