Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dr psychologii

Mieszkam na wsi, mam doktorat, nie chcą mnie przyjąć do Lidla na magazyn

Polecane posty

Gość dr psychologii

.......bo nie mam doświadczenia

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
takie życie

Gość dr psychologii
zaproponowalam nawet głównemu pakowaczowi, operatorowi wózka widłowego oraz sprzataczowi, że będę im dawała we wszystkie dziury (pokazałam nawet odbyt, pochwę i stan uzębienia). i nic..

Gość proszę nie kasować od razu
Trzeba było zostać na uczelni To nie jest takie proste, na studiach doktoranckich jest kilkanaście osób na każdym roku, niestety uczelnia nie ma tylu pomieszczeń, łącznie z pomieszczeniami gospodarczymi

Gość jakbyś miała wiedzę i była dob
i była dobra, to byś pracę miała. miałam zajęcia z doktorantką i u niej trzeba było mówić słowo w słowo z instrukcji, bo jak się powiedziało inaczej to już źle :D pewnie taka sama jesteś to nawet na magazyn Cię nie chcą przyjąć :D

Gość dr psychologii
Pewnie jestem panie psychologu, proszę składać aplikację nawet na Harvard, ma Pan wyjątkowe zdolności psychologiczne, tylko pozazdrościć takiego talentu psychologicznego, jesteś Pan Edisonem psychologii - pisać książki, wydawać, jeździć na odczyty. Jesteś Pan perła, nieoszlifowany diament, naprawdę, mówię to jako psycholog

Gość skoro wiedziałaś że wrócisz
na wieś to po co robiłaś doktorat, z dziedziny na wsi niepotrzebnej? Trzeba było weterynarię studiować to byś pracę miała :(

Gość Boryna ,z,,z
na wieś to po co robiłaś doktorat, z dziedziny na wsi niepotrzebnej? Trzeba było weterynarię studiować to byś pracę miała Na wsi już nie ma zwierząt znawco

Gość dr psychologii
😭