Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _bezradna_23_

Pomóżcie!!doradźcie!!:((

Polecane posty

Gość _bezradna_23_

Mam taki problem..Byłam z facetem jeden miesiąc wszystko było ładnie, pięknie zależało mu na mnie, nieraz mi o tym mówił. Później zaczęliśmy się kłócić głównie z jego winy ale zawsze przepraszał mnie..której niedzieli pokłóciliśmy się i w poniedziałek mi napisał żeby się na niego nie gniewała bo go poniosło, później napisał że musimy od siebie odpocząć a jeszcze później stwierdził że nie wie czy mu zależy na mnie.. w tą sobotę pojechał na imprezę nic mi o tym nie pisząc, pokłóciliśmy się znów w poniedziałek o tą imprezę, napisałam mu że nasz dalszy kontakt nie ma sensu, żeby zapomniał o mnie.. i od poniedziałku milczy..jak myślicie odezwie się jeszcze?? ułoży się??

Gość _bezradna_23_
zależy mi na nim;((

Gość Amandriel
Jak ktos mówi że musi od kogoś "odpocząć" to jest już wiadomo, że juz jest po związku.

Gość _bezradna_23_
dlaczego??

Gość _bezradna_23_
a może przemyśli i przeprosi mnie jeszcze;/ jest nadzieja??

Gość Amandriel
ALe Ty tu jesteś petentem u niego. Więc on robi co chce, bo ma kogoś, kto nawet gdy został zbluzgany w kłótni (moze nawet niesłusznie) to i tak aż piszczy by ten krzywdziciel choć raz spojrzał łaskawie na Ciebie. W domu miłość była? Czy chłodno u Ciebie było w rodzinie?

Gość _bezradna_23_
nie rozumiem:(

Gość _bezradna_23_
co mam zrobić???pomóżcie:((

Gość Ewaaaaa
dziewczyno, wy byliscie razem MIESIAC. Przeciez to ciezko nazwac nawet dobrą znajomoscią a ty sie zachowujesz jakby cie facet po 5 latach zostawil Jesli po paru tygodniach znajomosci sa jakies klotnie i nieporozumienia to najwyzszy czas dac sobie spokoj bo do siebie nie pasujecie. Przeciez ty ledwo go znasz... Szczerze to o przerwie po miesiacu znajomosci słyszałam ostatnio w czasach gimnazjalnych, to az smieszne To twoj pierwszy facet ze tak dziecinnie sie zachowujesz?

Gość Amandriel
Pytam się czy w domu u Ciebie była atmosfera miłości, czy może chłodno było, albo warczał każdy na każdego? Co to ma współnego z tym o czym piszesz? A no to, że nawet jak Cie Twój chłopak zmieszał z błotem w kłótni i widać że Cię olewa, to i tak łasisz się do niego i myślisz o nim. Ale to żadna miłość, tylko naiwność i głód miłości. Tym większy głód im w domu nie miałaś tego. Więc pytam, jak było w domu?

Gość Ewaaaaa
i mam nadzieje ze ta liczba w nicku jest przypadkowa i masz maks 16 lat

Gość Ewaaaaa
a jesli masz naprawde 23 lata to bez złosliwosci radze udac sie do psychologa bo masz emocjonalne braki/zaburzenia

Gość Amandriel
"radze udac sie do psychologa" A czemu nie do przyjaciela?

Fakt, jak po miesiącu znajomosci mozna od siebie "odpoczywać"?? To co będzie po kilku latach??!

Gość Ewaaaaa
bo watpie zeby przyjaciel mial odpowiednia wiedze i umiejetnosci by znalezc w jej przeszłosci przyczyne zaburzen i odpowiednio pokierował terapie by potrafila sie z nimi uporac. Wsparcie przyjaciol jest wskazane ale samo w sobie moze byc jedynie wzmocnieniem terapii

Zwiazek dorosłych ludzi polega na tym aby potarfic sie porozumiec a nie bawic ,, w kotka i myszke,, I.Mysle ze Ty nie potrzebujesz tak bardzo jego tylko osoby która cie zrozumie i z która stworzysz zwiazek. I jezeli mezczyzna juz na poczatku zachowuje sie jak rozkapryszony nastolatek to moze byc ciezko zyc z taka osoba. Rozumiem ze ci na nim zalezy ale musisz zadac sobie pytanie czy on rownie mocno sie zangazował. Jezeli tak to sama sie do niego odezwij i czas pokaze czy cos z tego bedzie. Powodzenia

Gość do 2222
ja przez 4 lata bycia z moim facetem poklocilam się moze 5 razy? i wszystkie przypadaja na ostatnie 2 lata. Poczatki każdego związku powinny być szczesliwe, powinnaś je wspominać z usmiechem na twarzy. Skoro kłócicie się co chwilę w przeciągu pierwsze miesiąca (który powinien być przecież magiczny) to nie wróżę Wam wspaniałej przyszłości. No chyba ze to lubisz :)

skoro napisałaś mu że dalszy kontakt nie ma sensu a on wcześniej tez ci powiedział że chce odpoczać i nie zależy mu na tobie to czego oczekujesz??? Zresztą znacie sie miesiąc byłaś pewnie kumpelą z którą moze by i co wyszło ,ale że stało sie jak sie stało to tyle w temacie..